Λαμπερή τελετή και πολυτελής δεξίωση – Οι δύο φίλες έγιναν κουμπάρες για δεύτερη φορά
Φιλία και συνεργασία που κρατά χρόνια
Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στον ρόλο της κουμπάρας στον γάμο της στενής της φίλης και επαγγελματικής συνεργάτιδας, Στέλλας Πάσσαρη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (1 Νοεμβρίου) στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, με την influencer να βρίσκεται στο πλευρό της νύφης από νωρίς το πρωί.
Οι δύο γυναίκες έχουν συνδέσει τη φιλία τους και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είναι συνιδιοκτήτριες εταιρείας ένδυσης. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ανταλλάσσουν ρόλους στα μυστήρια, αφού η Στέλλα Πάσσαρη έχει βαφτίσει στο παρελθόν τον γιο της Τούνη, Πάρη.
Η προετοιμασία και το γλέντι πριν την τελετή
Από το πρωί, φίλοι και συγγενείς είχαν συγκεντρωθεί στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη, όπου ετοιμάστηκε η νύφη. Το κλίμα ήταν γιορτινό, με τραγούδια και χορό να δίνουν τον ρυθμό της μεγάλης μέρας.
Η τελετή και η δεξίωση
Ο γάμος τελέστηκε σε ναό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσία στενών φίλων και αγαπημένων προσώπων του ζευγαριού. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε λαμπερή δεξίωση, με καλεσμένους από τον χώρο των social media και της μόδας.
Η Ιωάννα Τούνη και αρκετοί από τους προσκεκλημένους μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά στα κοινωνικά δίκτυα, καταγράφοντας τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του γάμου.
Η influencer δημοσίευσε στιγμιότυπα από το μυστήριο και το πάρτι, με χαμόγελα, μουσική και συγκίνηση να κυριαρχούν. Όπως έγραψε στη λεζάντα:
«Η πιο ευτυχισμένη μέρα για τη Στέλλα μου – σε αγαπώ!»


