Η Θεσσαλονίκη τιμώρησε τον μεγαλομανή Τσίπρα!

Η φρουρά απομάκρυνε βίαια γυναίκα όταν είπε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, δείχνοντας ότι ο κόσμος δεν ξεχνά

Η γελοιοποίηση που υπέστη χθες στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας μάλλον δεν ήταν στα σχέδιά του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νόμιζε πως θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο στην καρδιά της Μακεδονίας, εκεί όπου πληγώθηκε το φιλότιμο των Μακεδόνων με τη Συμφωνία των Πρεσπών και πληρώθηκε βαριά η μοίρα της αποβιομηχάνισης στη χώρα επί ημερών του.

Περιοδεύοντας στις λαϊκές συνοικίες της Πολίχνης, ο Αλ. Τσίπρας και η καλοντυμένη κουστωδία του τα χρειάστηκαν στα σοβαρά, όταν πετάχτηκε μπροστά του μια απλή, λαϊκή γυναίκα η οποία, δείχνοντας ότι ο κόσμος στον ελληνικό Βορρά δεν έχει ακόμα ξεχάσει, του φώναξε χαλώντας το κλίμα: «Προδότη, αλήτη, η Μακεδονία είναι Ελλάδα και είναι μία».

Σε λίγα λεπτά η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την απομάκρυνε αμέσως και μάλιστα με πολύ βίαιο τρόπο, κρατώντας την χειροδέσμια. Την ίδια ώρα που κάποια φωνή -προφανώς από τη συνοδεία του Αλ. Τσίπρα- ακουγόταν να της φωνάζει: «Παραμένει, όμως, χάρη στη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι εδώ η Μακεδονία, η άλλη είναι Βόρεια». Η γυναίκα στη συνέχεια προσήχθη (!) σε αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε έλεγχος των στοιχείων της, προτού αφεθεί ελεύθερη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περιοδεία του στην Πολίχνη επιβεβαίωσε όλους τους λόγους για τους οποίους το κόμμα του πατώνει στις δημοσκοπήσεις. Τα κομματικά μέσα λένε ότι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονα για την ακρίβεια. Αυτό, όμως, δεν έκρυψε τη μεγαλομανία και τον ναρκισσισμό του. «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε» βρήκε να πει, σαν άλλος Αντώνης Σαμαράς, σε μια κυρία που τον σταμάτησε για να του εκφράσει τη δυσφορία της για την κατάσταση στη χώρα.

Σε ερώτηση της ίδιας για το αν θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ όταν εκλεγεί, ο Αλ. Τσίπρας, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει σχέδιο για τον λαό, αλλά κρύβεται πίσω από εύηχες εξαγγελίες, απάντησε: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα κόψω τον ΕΝΦΙΑ, όμως τους λογαριασμούς θα τους μειώσω». Κατά τα άλλα, από το επίσημο κομματικό ρεπορτάζ πληροφορηθήκαμε ότι «στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με φόντο τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της παράταξης στις 15 Μαΐου. Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους πολίτες που τον περίμεναν στην Πολίχνη με το σύνθημα “Αλέξη, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα”»…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα