«Δηλητήριο» από ΟΦΗ σε ΠΑΟΚ (1-1) στα χασομέρια

Απίστευτη εξέλιξη στο Ηράκλειο, όπου ο ΠΑΟΚ κρατούσε το 0-1 μέχρι το… 102‘ του αγώνα και σε εκείνο το λεπτό ο Διαμαντής με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1, χαρίζοντας τον πρώτο βαθμό στον ΟΦΗ μέσα στην έδρα του.

Φοβερή μπάλα παίχθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Ηρακλείου, με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες και, μάλιστα, κραυγαλέες, αλλά με τον ΠΑΟΚ να παίρνει προβάδισμα με καταπληκτικό γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση. Ηταν στο 8′ όταν ο Βιεϊρίνια έκανε μπαλιά ακριβείας στον Καλέντ Νάρεϊ, που κοντρόλαρε με το στήθος και εκτέλεσε τον Στέφενς με το αριστερό για το 0-1. Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του και δεν άφησε διαδρόμους για τους επιθετικούς του ΟΦΗ. Αυτό που συνέβη, όμως, στο 12′ των καθυστερήσεων (είχε διακοπεί ο αγώνας λόγω ρίψης καπνογόνων) τιμώρησε τον ΠΑΟΚ, αφού από κόρνερ του Θοράρινσον ο Διαμαντής πήδηξε αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ και ισοφάρισε 1-1, μέσα σε αποθέωση.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Μπαλογιάννης (79′ Θοράρινσον), Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (63′ Ντουρμισάι), Μεγιάδο, Περέα (65′ Στάικος), Ντίκο, Ντιουσέ, Γκερέρο (79′ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Βιεϊρίνια (25′ λ. τρ. Τσαούσης), Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ντάντας, Κούρτιτς (79′ Σβαμπ), Ντάγκλας Αουγκούστο (72′ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (72′ Τόμας).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα