Το Μαξίμου πάει να ρίξει τη Σπυράκη «στα μαλακά»

Ηξεις αφήξεις από την κυβέρνηση για την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη, με το Μέγαρο Μαξίμου να προσπαθεί τώρα να τη ρίξει «στα μαλακά», ενώ μόλις λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα την απεκήρυσσε. Σε ένα ρεσιτάλ κοροϊδίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου εξήρε την κίνηση της ευρωβουλευτού να επιστρέψει το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λες και το επίδικο είναι η επιστροφή των χρημάτων και όχι το γεγονός ότι κατηγορείται για απάτη, διασύροντας την Ελλάδα και την παράταξη με την οποία εξελέγη! Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για την κίνησή της να καταθέσει τα χρήματα στο Ευρωκοινοβούλιο και να στείλει εξώδικο στον πρώην συνεργάτη της, καθώς και για το αν εξετάζεται η ανάκληση της αναστολής της κομματικής της ιδιότητας, ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε πως «η κίνηση της κυρίας Σπυράκη ήταν σε απολύτως σωστή κατεύθυνση. Από εκεί και πέρα, εμείς περιμένουμε να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα η συγκεκριμένη περίπτωση. Μέχρι τότε δεν υπάρχει κάτι νεότερο».

Η παραπάνω δήλωση όχι μόνο δεν είναι κατηγορηματική, αλλά δείχνει πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναμένεται να κάνει στροφή 180 μοιρών όσον αφορά την «καυτή» υπόθεση.

Σημειωτέον πως της αμφιλεγόμενης απάντησης του κυβερνητικού εκπροσώπου είχε προηγηθεί η ανάρτηση της Μαρίας Σπυράκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αυτήν γνωστοποιεί ότι κατέβαλε η ίδια το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που ο συνεργάτης της είχε λάβει ως επίδομα αλλοδαπής, ενώ με εξώδικο που έστειλε του ζητά να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα