«Με κατέστρεψαν, θέλω να τιμωρηθούν όλοι»

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε η 14χρονη για τον ομαδικό βιασμό της από τους Ρομά. Απολογήθηκαν στον ανακριτή Πειραιά οι κατηγορούμενοι

Ενώπιον του ανακριτή Πειραιά βρέθηκαν χθες το πρωί οι τρεις Ρομά, ηλικίας 16-18 ετών, που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 14χρονης στο Κερατσίνι, αλλά και ο 20χρονος φίλος τους που κατηγορείται για συνέργεια. Οι νεαροί, που οδηγήθηκαν στο γραφείο του ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα, αντιμετώπισαν την οργή του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, ενώ απολογούνταν για όσα φρικτά φέρεται ότι έκαναν στη μαθήτρια ως αργά το απόγευμα.

Την ίδια ώρα η κατάθεση που έδωσε η 14χρονη στην παιδοψυχολόγο λίγες μόλις ώρες μετά την καταγγελία στην οποία προχώρησε προκαλεί ανατριχίλα ακόμα και στους πιο κυνικούς. «Ηταν κακό όλο αυτό που έχει γίνει και με κατέστρεψαν. Θέλω να τιμωρηθούν» είπε το κορίτσι, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Στην αρχή ήταν μια χαρά, ο Ε. ούτε κίνηση να κάνει ούτε τίποτα. Ούτε και ο Δ. Ηταν φίλοι πραγματικά, μιλάγαμε μια χαρά και πλάκες κάναμε και τέτοια και είχε φέρει να πιούμε κόκα κόλα και πατατάκια. Εμένα μού είχαν πει ότι είναι 15, αλλά στην Αστυνομία είδαμε ότι είναι ή 17 ή 18 και μετά ήρθανε… Εγώ ήθελα να πάω τουαλέτα και, όταν πήγα να βγω και μου λέει “περίμενε λίγο ακόμα γιατί σου ετοιμάζω κάτι” και εγώ περίμενα όντως, τι να κάνω, και όταν άνοιξα την πόρτα ήταν μαζί τους άλλος ένας, ο αδερφός του Ε. Ο ξεχνάω το όνομά του, Λ., κάπως έτσι. Μου είπε “είμαι αδερφός αυτουνού” και μετά πάει να κάνει κίνηση, να με φιλήσει και καλά, και τραβιέμαι εγώ και του λέω “τι κάνεις; πας καλά; Δεν σε ξέρω καν” , και μου κάνει “αφού είμαι ο αδερφός του Ε.” λέει, δεν έχει πρόβλημα και κάτι τέτοια, και λέω “εγώ δεν έχω έρθει εδώ ούτε για τέτοια πράγματα ούτε για τον Ε.”». Το κορίτσι κατέθεσε ότι ξεκαθάρισε και στον αδερφό του ότι δεν βρίσκεται στο σπίτι για να κάνει οτιδήποτε και τότε χτύπησε το κουδούνι και κατέφτασαν και οι άλλοι Ρομά. Βγήκαν στο μπαλκόνι, όπου ο ένας από αυτούς έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μαθήτριας, ενώ έπειτα από λίγη ώρα μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, με τον έναν από τους τέσσερις να παραμένει στο μπαλκόνι.

Μαρτυρικά λεπτά

«Επειδή είχαν βάλει air condition και είχε όντως κρύο, είχανε βγάλει τις κουβερτούλες έξω για να σκεπαστούμε και κάνει κάποια στιγμή ο Λ., “αφού κρυώνουμε όλοι, γιατί δεν μαζευόμαστε όλοι σε ένα κρεβάτι να ζεσταθούμε;” Και εκείνη τη στιγμή ήρθανε όλοι σε μένα και με πιάνανε σιγά σιγά, με πήραν αγκαλιές και με πιάνανε… Και καλά, με παίρναν αγκαλιά για να ζεσταθούμε, αλλά τα χέρια τους πιάνανε το σώμα μου» περιέγραψε η μαθήτρια και συμπλήρωσε σχετικά με τα μαρτυρικά λεπτά που βίωσε: «Πάρα πολύς πόνος. Ο Ε. μού είπε κάποια στιγμή “έλα μη με κάνεις, λέει, να σου τονίζω το ότι στο δικό μου σπίτι έχεις έρθει τώρα’’. Και καλά ότι πρέπει να το κάνεις γιατί εγώ σε φιλοξενώ. Εγώ, για μένα, θα ήθελα να τιμωρηθούν».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης, Παναγιώτης Κάσσης, υπογράμμισε πως το κορίτσι προσεγγίστηκε από έναν εκ των τεσσάρων νεαρών, ο οποίος λειτουργούσε ως βιτρίνα. «Η 14χρονη ξεγελάστηκε από έναν συνομιλητή, που εκμεταλλεύτηκε την εφηβεία και την ανωριμότητά της. Η επικοινωνία φαινόταν αθώα στην αρχή, μια απλή κουβέντα για να βρεθούν» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα