Σοκ! Ξυλοφόρτωσαν άγρια οικογένεια για τα ενοίκια

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Άνοιξη μαζί με συνεργό του τους επιτέθηκε χτυπώντας τους με ρόπαλα και μαχαίρια λόγω ανεξόφλητων μισθωμάτων

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια τετραμελής οικογένεια ενοικιαστών σε διαμέρισμα στην Ανοιξη, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με έναν συνεργό του τους επιτέθηκε με ρόπαλα, χτυπώντας τους λόγω ανεξόφλητων ενοικίων, ενώ λαχτάρισε η τεσσάρων μηνών έγκυος, η οποία σε κατάσταση πανικού είδε να χτυπούν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η πρωτοφανής επίθεση έγινε το βράδυ της Τρίτης μέσα στο διαμέρισμα όπου έμενε η οικογένεια ενοικιαστών στην οδό Αμπελιών, στην Ανοιξη. Ο 31χρονος ιδιοκτήτης και ο συνεργός του μπούκαραν στο σπίτι, άρχισαν να βρίζουν και να χτυπούν με ρόπαλα και μαχαίρια μία 74χρονη, τον 86χρονο σύζυγό της και τον 44χρονο γιο τους.

Οι δράστες τραυμάτισαν με τα ρόπαλα στα χέρια τον 86χρονο, έσπασαν το πόδι της 74χρονης συζύγου του και χτύπησαν τον γιο τους στο πρόσωπο με το μαχαίρι και στα πόδια με ρόπαλο. Μάλιστα δεν αρκέστηκαν στις βιαιοπραγίες, αλλά πέταξαν ρούχα και αντικείμενα των ενοικιαστών έξω από το σπίτι. Η μόνη που δεν χτυπήθηκε ήταν η 35χρονη νύφη του ηλικιωμένου ζευγαριού, η οποία είναι τεσσάρων μηνών έγκυος. Η κοπέλα διέφυγε σε γειτονικό σπίτι, καλώντας βοήθεια. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Η ηλικιωμένη, που είναι πιο σοβαρά, θα εγχειριστεί αύριο στο πόδι, καθώς υπέστη κάταγμα.

Συνελήφθη

Επειτα από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ο 31χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ ως ο οργανωτής της επίθεσης, κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών, αυτοδικία, φθορά ξένης περιουσίας και παραβίαση του νόμου περί όπλων. Ο συνεργός του, που αναζητείται, έχει εξαφανιστεί. Σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειας που νοίκιαζαν το σπίτι, έμεναν εκεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και χρωστούσαν δύο ενοίκια. Αντίθετα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, χρωστούσαν τέσσερα ενοίκια και τους είχε κάνει αλλεπάλληλες οχλήσεις για να τα εξοφλήσουν. Μία ημέρα μετά την εξωφρενική επίθεση η οικογένεια των ενοικιαστών αποχώρησε χθες από το σπίτι όπου έμενε επί τέσσερα χρόνια.










spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις


spot_img