Δηλαδή μούσμουλο

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, παρά και εδώ να ακολουθηθεί η πεπατημένη του ελληνικού κράτους. Δηλαδή μούσμουλο, που έλεγε και ο Φωτόπουλος σε μία ταινία του. Γίνομαι σαφέστερος. Η Αρχή που διοργανώνει το πρωτάθλημα της Super League 1 (το αγγλικό μάς μάρανε…) το ξεκίνησε ενώ δύο ομάδες δεν έχουν γήπεδο, λόγω εργασιών ή δεν ξέρω τι άλλο.

Πρόκειται για την Κηφισιά και τον ΟΦΗ. Ετσι είχαμε, μέχρι τώρα, διότι μάλλον θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη, τα εξής ευτράπελα: Κηφισιά – Παναθηναϊκός, στον Βόλο. ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, στο γήπεδο του ΠΑΟ στη Λεωφόρο. Κηφισιά – Αρης, στο Αγρίνιο. ΟΦΗ – Κηφισιά, στα Χανιά. ΟΦΗ – Αρης, στην Τρίπολη. Κηφισιά – ΑΕΚ, στο γήπεδο του Περιστερίου και -όπως είπαμε μάλλον- θα έχουμε και συνέχεια. Πέραν του φαιδρού, υπάρχει και προφανής αλλοίωση του πρωταθλήματος, διότι μερικές ομάδες αντιμετώπισαν π.χ. τον ΟΦΗ σε ουδέτερα γήπεδα, ενώ άλλες θα τον αντιμετωπίσουν στη φυσική του έδρα, δηλαδή στο Ηράκλειο.

Αρα για ποια διεξαγωγή του πρωταθλήματος με ίσους όρους μιλάμε; Θα έλεγα κάτι σκληρό, αλλά μάλλον έτσι είναι. Οποια ομάδα δεν έχει γήπεδο, να αποκλείεται. Ας τεθεί απαράβατος όρος στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Κάποτε πρέπει τα καραγκιοζιλίκια να σταματήσουν. Δηλαδή μούσμουλο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΛΩΣΗΣ

Από τη στήλη ριπές της δημοκρατίας














spot_img

Ροή ειδήσεων

spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ