➜ Δεν είδα και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς για τη Σύνοδο της Ενέργειας στο Ζάππειο Μέγαρο, παρά τις επικοινωνιακές προσπάθειες της κυβέρνησης. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για να βρούμε το γιατί. Είναι τραγικά επίκαιρη η λέξη «μοναχοφάηδες» που είχε πει κάποτε για άλλο θέμα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
➜ Κάποιοι στην κυβέρνηση ακόμα και για την υπόθεση του LNG είναι μοναχοφάηδες. Παίζουν μόνοι τους χωρίς τους άλλους. Κάτι μας θυμίζει αυτό: 1990-1993.
➜ Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 του Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος είναι φίλος της οικογένειας Τραμπ (τη φιλοξενούσε στα πέτρινα χρόνια στο σπίτι του στην Ερμιόνη), θα δώσει την πρώτη της συνέντευξη η πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Λογικό. Νέα εποχή.
Κ.
Από τη στήλη «Έγκυρες Πηγές» της «δημοκρατίας»


