Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πατέρας του παιδιού
Μαζί με το 2,5 ετών κοριτσάκι, που δίνει μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων, ελπίζουν πλέον και οι γιατροί για μια ευτυχής κατάληξη.
Παρόλο που η παρατεταμένη έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο της μικρής, η οποία έπεσε σε συντριβάνι στην Καλλιθέα, δημιουργεί δικαιολογημένη ανησυχία, ο Μιχάλης Γιαννάκος δήλωσε αισιόδοξος, τονίζοντας ότι το παιδί φαίνεται να κερδίζει τη μάχη για τη ζωή και ότι υπάρχει προοπτική για πλήρη αποκατάσταση. «αντιλαμβάνεται ο καθένας τις δυσκολίες με δεδομένο ότι πολύ ώρα έμεινε ο εγκέφαλος χωρίς οξυγόνο».
Στο πλευρό της μικρής βρίσκεται ο πατέρας του, Σάμουελ, ο οποίος έσπασε τη σιωπή του μιλώντας στο MEGA. Περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές στην πλατεία Κύπρου, ανέφερε ότι καθόταν σε ένα παγκάκι δίπλα στο παιδί που έπαιζε, και ήταν εκείνος που έσπευσε να το βγάλει από το νερό.
Τέλος, ο πατέρας εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη του προς το ιατρικό και αστυνομικό προσωπικό για την άμεση βοήθεια που παρείχαν.
«Ένα λεπτό δεν το είδα και πήγα στο συντριβάνι και το είδα μέσα και το έβγαλα. Μου έδωσε ο Θεός δύναμη να το βγάλω μόνος μου. Ήρθανε τα φιλαράκια, τα παιδιά εδώ και θέλω να τους ευχαριστήσω. Η αστυνομία έκανε το καλύτερο για εμάς. Ευχαριστώ από την ψυχή μου τους αστυνομικούς και τους γιατρούς που έκαναν τα πάντα για εμάς», είπε ο πατέρας και ανέφερε πως «το παιδί είναι καλά». Την ΕΛΑΣ και τους γιατρούς ευχαρίστησε και ο θείος του παιδιού.


