Μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας τύπου «bonsai» εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην κατοχή 44χρονου Πακιστανού κρατουμένου στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενήργησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ουσία βρέθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στο κελί του κρατουμένου και συγκεκριμένα σε εσωτερική τσέπη μπουφάν. Η ποσότητα ήταν διαμοιρασμένη σε πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες.
Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές και σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο περαιτέρω εμπλοκής ή διακίνησης εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.



