Νέες διαστάσεις για τη δολοφονία στη Νέα Πέραμο
Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση στη Νέα Πέραμο, όπου ο 27χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός, έξι ημέρες μετά την απαγωγή του από την Ελευσίνα.
Την Τρίτη (17/2) εντοπίστηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, σε περιοχή της Μάνδρας, κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Κορακά.
Πρόκειται για το σημείο όπου κάμερα ασφαλείας ταβέρνας είχε καταγράψει για τελευταία φορά τις κινήσεις του αυτοκινήτου πριν από την αρπαγή και τη δολοφονία του νεαρού.
Το αυτοκίνητο που βρέθηκε, και εξετάζεται εξονυχιστικά από τις αρχές, ήταν κλεμμένο και ανήκε σε γιατρό. Οι δράστες το είχαν αφαιρέσει υπό την απειλή όπλου, το χρησιμοποίησαν για την εγκληματική τους ενέργεια και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν.
Το όχημα έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., με την ελπίδα ότι θα προκύψουν στοιχεία που θα συμβάλουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Το καμένο αυτοκίνητο εντόπισαν δύο περιπατητές. Στην ίδια περιοχή βρισκόταν και ο θείος του 27χρονου μαζί με τη σύντροφό του, οι οποίοι συναντήθηκαν τυχαία με τους περιπατητές και ενημερώθηκαν για το εύρημα.
Οι δράστες, που κράτησαν ζωντανό τον 27χρονο για έξι ημέρες πριν τον οδηγήσουν σε ερημικό σημείο και τον σκοτώσουν, φαίνεται πως διέφυγαν με το συγκεκριμένο όχημα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας είχαν ερευνήσει εκτενώς την περιοχή τις επόμενες ημέρες χωρίς να εντοπίσουν το μπλε αυτοκίνητο, γεγονός που δείχνει ότι οι δράστες επέστρεψαν αργότερα και το εγκατέλειψαν κοντά στο σημείο του εγκλήματος.



