Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας. Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 2:00, στο ρεύμα προς Τρίκαλα, κοντά στις εγκαταστάσεις της ΒΙΟΣΕΡ.
Την ώρα της σύγκρουσης η ορατότητα στην περιοχή ήταν εξαιρετικά περιορισμένη. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο πεζός κινούνταν στο κέντρο του δρόμου όταν χτυπήθηκε από διερχόμενη νταλίκα. Ο θάνατος του άνδρα ήταν ακαριαίος λόγω της σφοδρότητας της παράσυρσης.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στο σημείο, μεταφέροντας τη σορό στο νοσοκομείο των Τρικάλων.
Οι αρχές βρίσκονται σε διαδικασία ταυτοποίησης, καθώς η ταυτότητα του άνδρα παραμένει άγνωστη. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια δήλωση εξαφάνισης ή αναζήτηση από οικεία πρόσωπα που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αναγνώριση. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.


