Παραμένουν τα άγνωστα τα αίτια της πτώσης
Μια 59χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σήμερα Μεγάλη Τετάρτη (8/4), όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Το μοιραίο περιστατικό εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα, επί της οδού Ειρήνης, στην περιοχή του Βαρδαρίου.
Η γυναίκα, για λόγους που δεν έχουν ακόμη διασαφηνιστεί, βρέθηκε στο κενό από ύψος τρίτου ορόφου, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το thestival.gr, οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών δεν μπορούν να προσδιορίσουν με βεβαιότητα τα αίτια της πτώσης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κάθε εξήγησης.
Η κινητοποίηση του συστήματος επειγόντων ήταν εξ αρχής ταχεία και συντονισμένη. Μόλις δύο λεπτά μετά την κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο του 166, δύο μηχανές άμεσης ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ είχαν ήδη φτάσει στο σημείο, με ασθενοφόρο και κινητή ιατρική μονάδα να ακολουθούν σύντομα μετά.
Οι διασώστες, γιατρός και νοσηλευτικό προσωπικό, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τη γυναίκα στη ζωή, ωστόσο τα τραύματά της αποδείχθηκαν μη αναστρέψιμα. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, η 59χρονη δεν άντεξε, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο σημείο του συμβάντος.



