Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο (27/6) στα Τρίκαλα, με έναν νεαρό άνθρωπο να βρίσκει τραγικό θάνατο.
Το δυστύχημα συνέβη στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τη Θεόπετρα με τους Αγίους Θεοδώρους, όταν υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, το ΙΧ όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα ηλικίας 20 έως 25 ετών εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα.
Η σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων, ενώ ο δεύτερος νεαρός διακομίστηκε επειγόντως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν τον τραυματία στη ζωή, καθώς η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.
