Ποιος (α) έβαλε τον Γιώργο να «φάει» το μουστάκι του;

Ξ ύρισε το μουστάκι ο Γιώργος Παπανδρέου και εμφανίστηκε ανανεωμένος σε εκδήλωση του ΚΙΔΗΣΟ στην Πάτρα. Από τις σχετικές φωτογραφίες δεν φαίνεται ότι το έχει πάρει σύριζα, αλλά είναι εμφανέστατη η προσπάθεια να δείξει άλλο πρόσωπο, αν και παραμένει κολλημένος στο Μνημόνιο και στην πολιτική που κατέστρεψε την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Οσοι παρέστησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην ομιλία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα άρχισαν να ψιθυρίζουν και να αναρωτιούνται τι έγινε με το μουστάκι του.

Κάποιοι έφεραν στη μνήμη τους την ταινία «Γοργόνες και μάγκες» και την ατάκα του Βογιατζή στον Γεωργίτση «αυτή (η Ζωή Λάσκαρη) και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις», συνδυάζοντάς τη με τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή. Κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν μήπως πήρε ετεροχρονισμένα το μήνυμα «Γιώργο, άλλαξέ τα όλα». Το γεγονός δε ότι η εμφάνιση χωρίς μουστάκι έγινε πρώτη φορά στην Αχαΐα ίσως έχει τον συμβολισμό του.

Είτε με μουστάκι πάντως είτε χωρίς, ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει μετακινηθεί καθόλου από την υπεράσπιση του Μνημονίου. Δήλωσε ξανά δικαιωμένος και επιτέθηκε σε όλους. «Δεν ισοπεδώνουμε το έργο μας για να γίνουμε δεκανίκι της Δεξιάς. Ούτε ζητάμε συγγνώμη επειδή κάναμε το χρέος μας» είπε και πρόσθεσε: «Λένε ότι οι κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου και Τσίπρα ακολούθησαν τον δικό μου δρόμο, τις επιλογές της δικής μας κυβέρνησης. Είδατε καμία μεταρρύθμιση από το 2012;»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα