Εκ βάθους καρδίας…

Με τη βοήθεια του Θεού και την ευχή του πνευματικού μου αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Πιστεύω ότι τώρα που φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, αλλά συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, είναι ανάγκη να ακουστεί μια φωνή στήριξης της Ορθοδοξίας και της δυναμικής εξωτερικής πολιτικής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με παρρησία, επιχειρήματα και αυτοπεποίθηση.

Αγωνίζομαι εδώ και 25 χρόνια για την αξιοποίηση και την ανάδειξη της ορθόδοξης παράδοσης του λαού μας και για τη σύνδεσή της με τα σύγχρονα κοινωνικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά ζητήματα.

Εχω παρουσιάσει και θα συνεχίσω να παρουσιάζω τεκμηριωμένες απόψεις και προτάσεις για τα εθνικά μας θέματα, για μια δυναμική εξωτερική πολιτική, για μια ισχυρή Εθνική Αμυνα και για μια σοβαρή αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματός μας, με επίγνωση των διεθνών συνθηκών και των απαιτήσεων των γειτονικών χωρών, όπως η Τουρκία.

Αγωνιώ για τα προβλήματα των οικονομικά αδυνάτων, των πολυτέκνων, των νέων μας που πλήττονται από την ανεργία και θα αγωνιστώ για να δοθούν λύσεις χριστιανικές και κοινωνικά δίκαιες, προσαρμοσμένες στη σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Αισιοδοξώ ότι μπορούμε σύντομα να ζήσουμε  καλύτερες ημέρες για την οικονομία και την κοινωνία μας. Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μόνος που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα με σταθερά βήματα σε καλύτερες ημέρες και στην έξοδο από την πολύπλευρη κρίση.

Πιστεύω ότι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους και την οικουμενική διάστασή τους για να ξαναβρεί το έθνος μας την παγκόσμια πνευματική ακτινοβολία του.

Δεσμεύομαι να εκπροσωπήσω στο Ευρωκοινοβούλιο το αίτημα για μια Ελλάδα ισχυρή και αξιοσέβαστη σε μια Ευρώπη η οποία θα επιδείξει πραγματική αλληλεγγύη. Θεωρώ υποχρέωσή μου να μιλήσω δυνατά για την προάσπιση των εθνικών θεμάτων μας και για την επάνοδο της Ευρώπης στις χριστιανικές ρίζες της.

Φίλες και φίλοι, ζητώ την ψήφο σας στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014. Στις εκλογές αυτές χρειάζεται σταυρός προτίμησης, δεν ισχύει η λίστα, όπως παλαιότερα.

Εύχομαι σε όλους σας καλή Ανάσταση! Η ορθόδοξη παράδοση μας διδάσκει ότι μετά τη Σταύρωση πάντα έρχεται η Ανάσταση!

Κωνσταντίνος Χολέβας

υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα