Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ

Χωρίς τιμωρία των φονιάδων του Κατσίφα θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλα δεινά για τον Βορειοηπειρωτικό ΕλληνισμόΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδώτη

Αυτοί που θεωρούν φυσιολογικό και σχεδόν ήρωα και πρότυπο πολίτη έναν ναρκομανή και κλεπτομανή τραβεστί προσπαθούν αυτές τις μέρες να μας πείσουν πως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε «ψυχολογικά προβλήματα» γιατί αγαπούσε πολύ τον τόπο του και ύψωνε την Ελληνική Σημαία. Καθένας έχει τους ήρωες που του αξίζουν. Ο πρωθυπουργός, που αγνόησε τη Μυρτώ, που έγραψε στα παλιά του παπούτσια τον Νικόλα, που τον σκότωσαν οι μουσαφιραίοι του στου Φιλοπάππου, τη Μαρία στο Αγρίνιο, που δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στο πρόσωπο, έστειλε γράμμα μόνο για τον Ζακ. Εμείς διαλέγουμε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, τον Νικόλα, τη Μυρτώ, τους νεκρούς πιλότους και αστυνομικούς μας, τον νέο άνθρωπο που μαχαίρωσαν πριν από λίγες μέρες λαθραίοι στα Εξάρχεια.

Το βραβείο όμως του απόλυτου ευτελισμού κερδίζουν αυτοί, που ως ρουφιάνοι των Αλβανών μαφιόζων, που υποδύονται το κράτος, έσπευσαν να λερώσουν τη μνήμη του νεκρού αδελφού μας, «διαρρέοντας» πως είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών. Κάποιος γαλονάτος έδωσε δηλαδή εντολή να ελέγξουν στα ηλεκτρονικά αρχεία της Ελληνικής Αστυνομίας και να το διαρρεύσουν, ώστε, εκτός από την πάσα στους γορίλες του Ράμα, να περάσει στον κόσμο το «έλα, μωρέ, έναν χασισέμπορα σκότωσαν». Το υιοθέτησαν μάλιστα και το διακίνησαν γνωστά καθεστωτικά sites και ΜΜΕ. Εξαρχής διατύπωσα το ερώτημα προς τους παρανομούντες που σκάλισαν σκληρά προσωπικά δεδομένα και έκαναν την περιύβριση νεκρού, αφού έκαναν την παρανομία, γιατί δεν την πήγαιναν μέχρι τέλους; Να μας έλεγαν και αν αθωώθηκε ή αν καταδικάστηκε. Τελικά η λάσπη-σέρβις στους Αλβανούς σοβινιστές έγινε μπούμερανγκ και τους έσκασε στα μούτρα.

Οπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο συνάδελφος κ. Κων/νος Γιοβανόπουλος, που τον είχε υπερασπιστεί, ο Κωνσταντίνος είχε αθωωθεί για την κατηγορία. Πρέπει να μάθουμε ποιος έκανε την έρευνα και έδωσε τη διαρροή, ώστε, όταν αποκτήσει ξανά εθνική ηγεσία η χώρα, να του δώσουμε τα γαλόνια στο χέρι, πριν τον βάλουμε ανάποδα καβάλα στον γάιδαρο. Είναι επίσης κωμικοτραγικό να βλέπεις δουλόφρονες τους επαναστάτες του τάλαρου, απολογητές του Ρουβίκωνα και των κουκουλοφόρων φασιστοειδών της Αριστεράς, που, όταν πιαστεί κανένας τσόγλανος, συνήθως πλουσιόπαιδο, γιατί μαγάρισε τη χώρα με τις βρομιές του, πέταξε μολότοφ ή βανδάλισε δημόσια και ιδιωτική περιουσία και φάει καμιά φάπα, να ωρύονται για την αστυνομική βία.

Τώρα γλείφουν τις σόλες των κατσαπλιάδων του ημίτρελου Ράμα που αγαπάει τη λουκουμόσκονη, αυτών που στα ρεπό τους φυλάνε χασισοφυτείες και εργαστήρια ηρωίνης, και δικαιολογούν οι «προοδευτικοί» μας το ότι, αφού προπηλάκιζαν επί 15 μέρες και έκαναν παράνομες προσαγωγές σε ένα Ελληνόπουλο, στο τέλος, αφού του πούλησαν τσαμπουκά, του κατέβασαν τη σημαία που νόμιμα ανάρτησε και τον απείλησαν με όπλο, τον έσπρωξαν στα άκρα και ύστερα, αφού τον συνέλαβαν αιμόφυρτο, τον έσυραν στο βουνό και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Κι αυτό το δικαιολογούν τα ξεπλύματα του αυτοάνοσου νοσήματος της ανθρωπότητας, της Αριστεράς.

Γιατί το θύμα ήταν ένας πατριώτης Ελληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος. Αν είχαν σκοτώσει κανέναν ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή οι κατσικοκλέφτες δραγάτες του Ράμα, π.χ., κανέναν πολυερωτικό bi που πιστεύει πως είναι τρανς κοάλα, θα είχαμε τώρα γενική επιστράτευση και θα είχαν λιώσει δύο ζευγάρια παπούτσια στις πορείες. Δεν είναι το πρώτο αίμα. Τον Αριστοτέλη Γκούμα τον σκότωσαν πριν από λίγα χρόνια στη Χειμάρρα μόνο και μόνο γιατί μιλούσε ελληνικά. Και πίσω κι από αυτόν ποταμοί αίματος. Στα συρματοπλέγματα των συνόρων, στα υπόγεια των φυλακών, στο Σπατς, είναι ακόμη νωπό το αίμα των αδελφών μας. Το αλβανικό ληστρικό καθεστώς, που αυθαιρετεί σε βάρος και των Αλβανών πολλές φορές, τελεί οργανωμένη εθνοκάθαρση σε βάρος της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Γκρεμίζουν εκκλησίες, αρπάζουν σπίτια και χωράφια, προπηλακίζουν και σκοτώνουν τα αδέλφια μας. Η δικαιοσύνη τους είναι για κλάματα και η αστυνομία συχνά φέρεται σαν αυτό που είναι: εγκληματική οργάνωση.

Δεκαετίες τώρα βαφτίζουμε τη δειλία «σωφροσύνη» και τον ενδοτισμό «σύνεση». Ομως η συμμορία που κυβερνά τα Τίρανα, αλληλοκατηγορούμενη για ναρκεμπόριο και διαφθορά, συνεχίζει ακάθεκτη την παραβίαση κάθε έννοιας εθνικού και διεθνούς δικαίου, κάθε συμφωνίας με την Ελλάδα. Ο Ράμα και οι υποτακτικοί του σκοτώνουν τα αδέλφια μας και λεηλατούν την περιουσία τους. Σχεδόν κάθε μήνα πάει στο αφεντικό του τον Ερντογάν. Εάν δεν τσακίσουμε τώρα τα φονικά όργανά του, εάν το Ελληνικό Κράτος δεν εξαερώσει τους φονιάδες του Κωνσταντίνου Κατσίφα και δεν βάλει τα δυο πόδια του Ράμα σε ένα παπούτσι, να ετοιμαστούμε και γι’ άλλα φέρετρα κι άλλες ταπεινώσεις κι άλλα γκρεμισμένα σπίτια και εκκλησίες. Η αποτροπή είναι η μόνη πολιτική και επιτάσσει την τιμωρία τους. Να κάνει η Πολεμική Αεροπορία ίσωμα το στρατόπεδό τους κι ας πάει ο Ράμα να τον παίξει ο Ερντογάν στα γόνατά του για παρηγοριά. Οσο οι φονιάδες της RENEA και ο εντολέας τους βλέπουν τον ήλιο και μας χλευάζουν, θα έρθουν κι άλλα δεινά για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Οι δε εδώ δωσίλογοι του αλβανικού σοβινισμού ανήκουν σε ένα παράξενο είδος πιθήκου. Αν μπει στο σπίτι τους κάποιος, τους σκοτώσει τον γιο και τους βιάσει τη γυναίκα, θα περιμένουν να τελειώσει, θα του κάνουν μπιντέ και μετά θα φτιάξουν και μια ΜΚΟ επιδοτούμενη από τον Σόρος για την αδερφοσύνη με τον φονιά και βιαστή. Οι φυσιολογικοί Ελληνες έχουμε άλλη άποψη για την οικογένεια, την Πατρίδα και τους εχθρούς μας. Ο Αρχηγός Σπυρομήλιος μάς βλέπει…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα