Πρόταση για ανανέωση σε Γκάμα, Ματίγια!

Παρότι διανύουμε μια περίεργη περίοδο και τα πάντα είναι παγωμένα και παράλληλα ρευστά, στον Άρη επιχειρούν να κάνουν ένα πρώτο βήμα για την επόμενη χρονιά. Αυτό σε αρχικό στάδιο περιλαμβάνει την πρόθεση ανανέωσης συμβολαίων με ποδοσφαιριστές.

Το πλάνο αρχίζει σιγά σιγά να τίθεται σε εφαρμογή, έστω κι αν είναι ακόμη σχετικά νωρίς, από την άποψη ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τι θα γίνει με το τρέχον πρωτάθλημα, που βρίσκεται σε αναστολή. Επιπλέον είναι πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο μειώσεων συμβολαίων ποδοσφαιριστών για το διάστημα της διακοπής, ενώ γενικά σε οικονομικό επίπεδο η κατάσταση είναι… περίεργη στις περισσότερες ομάδες.

Ο Άρης έχει προχωρήσει ήδη στις δύο πρώτες κινήσεις του σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Οι «κίτρινοι» έχουν ήδη καταθέσει επίσημες προτάσεις ανανέωσης τόσο στον Μπρούνο Γκάμα όσο και στον Χαβιέ Ματίγια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο πολύ θέλουν να τους κρατήσουν και για την επόμενη σεζόν. Με τις συνθήκες που επικρατούν ενδεχομένως τα κασέ να πέσουν κατά πολύ, ωστόσο ο Αρης θέλει να «δέσει» από τώρα τους δύο ποδοσφαιριστές. Οι προτάσεις, από οικονομικής άποψης, είναι προφανώς μικρότερες από τα ποσά που είχαν πέσει στο τραπέζι προ καιρού. Ο Αρης προσφέρει και στους δύο μονοετείς ανανεώσεις (ο Γκάμα είναι γεννημένος το 1987 και ο Ματίγια το 1988) με αρκετά μπόνους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα