Προτεραιότητα για την ΑΕΚ η παραμονή του Αραούχο

Το κεφάλαιο Αραούχο απασχολεί έντονα την ΑΕΚ τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ο Αργεντινός άσος θέλει να παραμείνει στην «Ένωση», αφού θεωρεί πως το μέλλον του βρίσκεται μακριά από τη Λας Πάλμας και είναι διατεθειμένος να ρίξει αρκετά τις οικονομικές απολαβές του.

Για να παραμείνει ο Αργεντινός, θα πρέπει να καταβληθεί στην ισπανική ομάδα η ρήτρα ύψους 2.700.000 ευρώ που προβλέπεται από τον δανεισμό του. Εν συνεχεία, η ΑΕΚ τάχθηκε υπέρ της συνέχισης του εγχώριου πρωταθλήματος στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στην ΑΕΚ δεν μπορεί να υπάρξει ένα “ναι” στην επανέναρξη ή “όχι” και οριστική διακοπή στην παρούσα φάση. Πάντα με προτεραιότητα την ανθρώπινη υγεία και προστασία των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα δεδομένα για την κανονική ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Υπάρχει ακόμα χρόνος για τελικές αποφάσεις».

Από κει και πέρα, «βόμβες» έριξε ο Τσίκο Ζεράλδες: «Ο Μιγκέλ Καρντόσο έφυγε μετά την πρώτη αγωνιστική και υπήρξε μεγάλη αναστάτωση. Το πρωτάθλημα ελέγχεται από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και την ίδια στιγμή έφεραν το VAR για να προσποιηθούν ότι ήταν αληθινό, αλλά αν δεις τις διαιτησίες… Στην πραγματικότητα τα μεγάλα παιχνίδια σφυρίζουν ξένοι διαιτητές» είπε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ σε μέσο της Πορτογαλίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα