Ο Τάσος Αυλωνίτης της Στουρμ Γκρατς στη λίστα του Άρη

Η περίπτωση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού Τάσου Αυλωνίτη απασχολεί τον Άρη για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, άσχετα εάν ακόμη δεν τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα και υπάρχουν πάρα πολλές εκκρεμότητες ανανέωσης συμβολαίων.

Ο Τάσος Αυλωνίτης μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως ο Ελληνας στόπερ είναι στη λίστα του Αρη, η περίπτωσή του παρουσιάζει ενδιαφέρον, είναι στα οικονομικά στάνταρ που έχουν τεθεί, αλλά υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών στο στόχαστρο.

Δεν αποτελεί, δηλαδή, προτεραιότητα η δική του μεταγραφή, αν και είναι μία από τις περιπτώσεις που θα ήθελαν να προχωρήσουν οι «κίτρινοι» για έναν ακόμα λόγο: Και για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα.

Με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό αναμένεται να υπάρξει επαφή, όταν με το καλό ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την επανέναρξη ή όχι των πρωταθλημάτων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα