Ο Όγκνιεν Βράνιες επιστρέφει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ χωρίς να δοθούν χρήματα στην Άντερλεχτ!

Το συμβόλαιό του, το θέμα! Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο, ο Ογκνιεν Βράνιες αναμένεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Τα οικονομικά προβλήματα της Αντερλεχτ φαίνεται ότι κάνουν όλο και πιο ευνοϊκές τις συνθήκες της παραμονής του Βράνιες στην «Ένωση» από το καλοκαίρι και μετά. Όπως τονίζουν οι Βέλγοι, η Άντερλεχτ αναμένεται να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαια. Ένα από αυτά είναι και του Βράνιες, ο οποίος αμείβεται με 1.800.000. ευρώ ετησίως και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Έτσι, στη βελγική ομάδα σκέφτονται να τον αφήσουν ελεύθερο, γεγονός που ευνοεί την ΑΕΚ, η οποία θα τον κάνει δικό της χωρίς να σπαταλήσει χρήματα. Όμως, για να γίνει αυτό, ο παίκτης πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του και φυσικά να… πέσει αρκετά για να γίνει ο αρραβώνας… γάμος!

Από κει και πέρα, στην Αθήνα, όπως είχε συμφωνηθεί και είχε προγραμματιστεί, βρίσκεται από προχθές ο Πορτογάλος φορ της ΑΕΚ Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος εννοείται ότι θα βρίσκεται σε 14ήμερο εγκλεισμό, όπως προβλέπεται για κάθε άνθρωπο που έρχεται εν μέσω καραντίνας από χώρα του εξωτερικού. Μαζί του, φυσικά, επέστρεψε και η σύζυγός του, η οποία αποτελεί και τη μεγάλη οπαδό της χώρας μας και έναν από τους βασικούς λόγους που ήρθε ο Πορτογάλος φορ στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Εννοείται πως εδώ θα συνεχίσει το πρόγραμμά του κανονικά και θυμίζουμε ότι είχε αποφασιστεί να επιστρέψει χθες προκειμένου να προλάβει, αν όλα πάνε καλά, να προπονηθεί με την ομάδα όταν ξεκινήσει η επιστροφή στην κανονικότητα – κοινώς τον Μάιο, αν και εφόσον το επιτρέπουν οι καταστάσεις και δη ο Covid-19! Όσον αφορά το πρόβλημα με τον τραυματισμό του, ο ίδιος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα, αλλά ακόμα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα χρειαστεί επέμβαση. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ όταν τον δει και διαπιστώσει την πρόοδο στο πρόβλημά του και αν αυτή (σ.σ.: η πρόοδος) θα του επιτρέψει να είναι μάχιμος και διαθέσιμος όποτε χρειαστεί, εφόσον υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα