Ομάδες από τη Σ. Αραβία φλερτάρουν τον Βιεϊρίνια. Φευγάτος και ο Ζαμπά

Δεν αποτελεί και κανένα κρατικό μυστικό πως ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες του Αραβικού Κόλπου για να πάρει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιό του, ωστόσο ο Πορτογάλος ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και κλείνει το τηλέφωνο με ευγενικό τρόπο.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό έχει πάρει απόφαση ότι θα κλείσει την καριέρα του στην Τούμπα, ενώ υπάρχει πλάνο και για το… μετά, αφού το συζήτησε και με τον Ιβάν Σαββίδη στην τελευταία τους συνομιλία μέσω skype.

Ο Πορτογάλος έχει πάρει την απόφαση να μείνει στον ΠΑΟΚ και να κλείσει εδώ την καριέρα του, αλλά αυτό πρέπει να το θέλει και ο ΠΑΟΚ, που ήδη έχει διαμηνύσει, μέσω Σαββίδη, ότι τον θέλει για πάντα στην Τούμπα, ακόμη κι όταν τελειώσει την καριέρα του.

Στο μεταξύ, ο Λέο Ζαμπά κάνει τον δικό του καθημερινό αγώνα, προκειμένου να επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και καθημερινά κάνει προπονήσεις μόνος του, ανεβάζοντας μάλιστα φωτογραφίες από την προπόνηση, στέλνοντας το μήνυμα ότι θέλει πολύ να ξαναμπεί στην Τούμπα.

Παράλληλα, όμως, ο μάνατζέρ του συνεχίζει επαφές με άλλες ομάδες, προκειμένου να ελέγξει την περίπτωση μεταγραφής του Βραζιλιάνου, όπως φαίνεται από δημοσιεύματα.

Μία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Λέο Ζαμπά είναι η Ελλάς Βερόνα, όπως γράφουν ιταλικά ΜΜΕ. Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου εξτρέμ του ΠΑΟΚ έχει ανοίξει… δουλειές στην Ιταλία και δεν αποκλείεται τίποτα εν όψει καλοκαιριού. Αρα, μην εκπλαγείτε εάν έρθει πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο Ζαμπά έχει ρήτρα 20.000.000 ευρώ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα