Αποδεκατισμένη λόγω Covid-19 η Αϊντχόφεν στο αποψινό (19.55) ματς

Μεγάλο παιχνίδι απόψε (19.55, CS2) στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αϊντχόφεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αλλά και μεγάλη ευκαιρία νίκης για την ελληνική ομάδα, αφού οι Ολλανδοί ήρθαν με πάρα πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού!

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ η Αϊντχόφεν ήρθε αποδεκατισμένη, με συνολικά 19 παίκτες: Μόλις 4 εξ αυτών είναι «καθαροί» αμυντικοί, ενώ άλλοι 4 προέρχονται από την ομάδα νέων. Απ’ όλους όσοι ταλαιπωρήθηκαν από Covid-19, επιστρέφει μόνο ο Ροζάριο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει τους Ζ. Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Ινγκασον, Βαρέλα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Αντ. Ζίφκοβιτς, Τζόλη, Μουργκ, Σφιντέρσκι, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Ξέρουμε τι αντίπαλο έχουμε. Θέλουν να παίξουν μπάλα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε εμείς. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε και πρέπει να ασχοληθούμε με το πώς θα είμαστε εμείς εντός αγωνιστικού χώρου».

Για το αν θα είναι διαφορετικό το αποψινό παιχνίδι σε σχέση με αυτό με τον Παναιτωλικό σημείωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο παιχνίδι. Εξαρτάται από τον αντίπαλο. Έχουμε μια βάση που θέλουμε να φτιάξουμε, και πάνω σε αυτήν να κάνουμε τις προσαρμογές μας».

Για το πώς περιμένει την αναμέτρηση με τους συμπατριώτες του αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε νέο προπονητή και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αν θέλεις να πάρεις προκρίσεις και να πας ένα βήμα παραπάνω, πρέπει να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για αυτόν τον αγώνα και πιστεύουμε στη νίκη».

Για το αν μπορεί να αποπροσανατολίσει το γεγονός ότι η Αϊντχόφεν έχει πολλές απουσίες τόνισε: «Δεν νομίζω ότι θα παίξει κάποιον ρόλο, παρότι το έχουμε στο μυαλό μας. Δεν πιστεύω ότι η Αϊντχόφεν θα είναι πιο αδύναμη επειδή λείπουν κάποιοι παίκτες. Δεν έχει σημασία ποιος αγωνίζεται».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα