Ο Τσιτσιπάς δήλωσε πως δεν θα κάνει το εμβόλιο εάν δεν γίνει υποχρεωτικό! Τον αποκάλεσαν μέχρι και «ψεκασμένο

Έπεσαν στον κορυφαίο Ελληνα τενίστα για να τον… φάνε και τον αποκάλεσαν μέχρι και «ψεκασμένο»! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για μία ακόμη φορά και χωρίς να το θέλει, έγινε θέμα. Ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του Western & Southern Open, ότι δεν θα προχωρήσει στον εμβολιασμό του κατά του Covid-19 εάν δεν υποχρεωθεί να το κάνει και έγινε ο κακός χαμός. Όμως, ποτέ δεν είπε ότι είναι εναντίον του εμβολίου! Αντίθετα, τόνισε ότι θεωρεί δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα το κάνει.

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας, συγκεκριμένα, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο Σινσινάτι σχετικά με τον κορονοϊό και το εμβόλιο. «Δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν μου έχει πει κανείς κάτι. Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι ’αυτό, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να μπορώ να παίζω, οπότε δεν το έχω κάνει» είπε ο Τσιτσιπάς και σε διευκρινιστική ερώτηση για το αν θα προχωρήσει στον εμβολιασμό κατά του Covid-19 μόνο αν αυτός γίνει υποχρεωτικός, απάντησε: «Φυσικά…»

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κορυφαίος Ελληνας σούπερ σταρ του τένις και Nο3 στην παγκόσμια κατάταξη «επιστρατεύθηκε» στη μάχη με τον κορονοϊό. Ο Ελληνας τενίστας στο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε τόνιζε ότι «κανένα βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι» και καλούσε τους πάντες: «Αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα».

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς έλεγε χαρακτηριστικά: «Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι. Επιστρέφοντας από τις διακοπές μας, κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου μάς φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες μας. Και όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορονοϊό. Αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα, ούτως ώστε να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε, όπως παλιά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα