O Λεωνίδας Καμπάνταης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Η ΑΕΚ θα διαχειριστεί σωστά τον αγώνα με την πρώην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη»

Αναλύει τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Άρης και Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δυνατές αναμετρήσεις σε Super League και Premier League επιφυλάσσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Λεωνίδα Καμπάνταη.

Ο Γενικός Διευθυντής του Πανιωνίου, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ και του Άρη, αναλύει τα παιχνίδια της Super League ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Σάββατο, 27/11 στις 19:30) και ΠΑΟΚ-Άρης (Κυριακή, 19:30). Τονίζει την ιδιαιτερότητα του αγώνα στους Ζωσιμάδες, αφού θα αναμετρηθούν η  πρώην και η νυν ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα διαχειριστεί σωστά το ματς.

Χαρακτηρίζει ως «El Clasico» της Θεσσαλονίκης το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και αποκαλύπτει ποια από τις δύο ομάδες θεωρεί ότι θα πετύχει τον στόχο της.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης σχολιάζει και το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Premier League, Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:30.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα