Ο Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό έπειτα από επτάμισι χρόνια

Στο… Λιμάνι του

Από τον ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΝΑΡΔΟ

Υστερα από επτάμισι χρόνια ο Κώστας Μανωλάς ξαναπιάνει Λιμάνι για χάρη του Ολυμπιακού. Ο Ναξιώτης διεθνής μπακ αφήνει την Ιταλία κι επιστρέφει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έζησε σημαντικές στιγμές στο παρελθόν, ερχόμενος μάλιστα από την ΑΕΚ.

Το 2014 ο παίκτης βρέθηκε από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα (περί τα 15.000.000 ευρώ πλήρωσαν οι Ρωμαίοι) και για δυόμισι χρόνια ανήκε στη Νάπολι (τον απέκτησε από τη Ρόμα με το διπλάσιο ποσό). Και, παρότι προέρχεται από οικογένεια, το όνομα της οποίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ΑΕΚ, εντούτοις η ποδοσφαιρική μοίρα έμελλε να ενώσει για τα καλά Ολυμπιακό και Μανωλά. «Στην Ελλάδα θα γυρίσω μόνο για τον Ολυμπιακό» επαναλάμβανε σε κάθε ευκαιρία ο 30χρονος άσος, όπερ και εγένετο! Μάζεψε τα πράγματά του, χωρίς δεύτερη σκέψη, οι δύο ομάδες (Ολυμπιακός και Νάπολι) είχαν ήδη βρει τη χρυσή τομή (περίπου στα 4.000.000 ευρώ) και ρίχνει άγκυρα στο Λιμάνι του.

Μάλιστα, η είδηση που είχε κυκλοφορήσει, με τον ίδιο να προσπαθεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα (για προσωπικούς λόγους, όπως διατυμπάνιζε η Νάπολι), φαίνεται πως, εκτός από… καπνό, είχε και φωτιά. Το φλερτ, που έτσι κι αλλιώς υπήρχε, για την επανασύνδεση κατέληξε σε συμφωνία, με τον Μανωλά να προβάρει τα ερυθρόλευκα και να δείχνει αποφασισμένος να πετύχει και πάλι, να δικαιώσει και να δικαιωθεί για την επιλογή του. Η οποία επιλογή δεν ήχησε καλά στους ανθρώπους της Νάπολι, αλλά και στους φιλάθλους των «παρτενοπέι», σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Χθες, την ώρα της παρουσίας του στα γραφεία του Ολυμπιακού στον Πειραιά, προκειμένου να διευθετηθούν λεπτομέρειες, ο Μανωλάς είδε πολύ κόσμο της ομάδας να τον περιμένει καρτερικά, παρά το τσουχτερό κρύο, θέλοντας να του χαρίσει το πιο ζεστό καλωσόρισμα στα γνωστά του λημέρια. Ο παίκτης ήταν μέχρι πρότινος ενεργός στα πλάνα της Νάπολι, έχει ματς στα πόδια του και προορίζεται, σταδιακά, να μπει στα βασικά πλάνα των Πειραιωτών. Πλάι, ενδεχομένως, στον έτερο διεθνή μπακ Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον Ολυμπιακό να τονώνει και το ελληνικό στοιχείο.

O Πέδρο Μαρτίνς είναι, ωστόσο, ξανά στο επίκεντρο, καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα για κρούση της Φλαμένγκο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα