Μεγάλα ντέρμπι στα Super Cup Ισπανίας και Ιταλίας και το League Cup Αγγλίας

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ-Γιουβέντους, Τότεναμ-Τσέλσι και Λίβερπουλ-Άρσεναλ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν κρίνεται απόψε στην Ιταλία. Στο Μιλάνο, στις 22:00, η πρωταθλήτρια Ίντερ αντιμετωπίζει την κυπελλούχο Γιουβέντους στον τελικό του Super Cup.

Στην Ισπανία τέσσερις ομάδες διεκδικούν το Super Cup, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας διεξάγεται το final four.

Ξεκινάει σήμερα (21:00) με το classico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Αύριο (21:00) γίνεται ο δεύτερος ημιτελικός Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Κυριακή (21:00) κρίνεται ο τίτλος στον μεγάλο τελικό.

Στην ημιτελική φάση βρίσκεται και το League Cup Αγγλίας. Στον πρώτο ημιτελικό η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Τότεναμ. Απόψε (21:45) γίνεται η ρεβάνς στην έδρα της Τότεναμ.

Στο άλλο ζευγάρι η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ θα δώσουν αύριο (21:45) στο Anfield το πρώτο παιχνίδι, αφού λόγω κορωνοϊού είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα η αναμέτρησή τους στο Emirates.

Ο παίκτης που θα δεχτεί κάρτα και ο νικητής των κόρνερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια του Σούπερ Καπ Ισπανίας Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο, του Σούπερ Καπ Ιταλίας, Ίντερ-Γιουβέντους, και τους ημιτελικούς του League Cup Αγγλίας, Τότεναμ-Τσέλσι και Λίβερπουλ-Άρσεναλ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, στα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Cash Out οποιαδήποτε στιγμή μέσω της εφαρμογής Opapp

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα