Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε, μετά «εξαφανίστηκε» και ο ΠΑΟΚ το γύρισε (2-1)

Του… έκοψε τα φτερά αιφνιδιάζοντας μόλις στο 6′, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν το έβαλε κάτω και πήρε τη νίκη 2-1 με ανατροπή επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. «Χρυσός» σκόρερ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Σάστρε στο 88′!
Μέτριο παιχνίδι, νευρικό, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αφού ο Λουτσέσκου έκανε σημαντικό rotation.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 6′ με τον Παλάσιος, που απέφυγε ωραία μέσα στην περιοχή τον Ζίβκοβιτς και «εκτέλεσε» τον Πασχαλάκη. ο ΠΑΟ έχασε ευκαιρία με τον Σάντσες (20′), την κεφαλιά του οποίου έσωσε ο Πασχαλάκης, ενώ στο 29′ το «Τριφύλλι» φώναξε για πέναλτι του Τσιγγάρα στον Αϊτόρ.

Στο β’ μέρος ο Λουτσέσκου αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα τους Μπίσεσβαρ, Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα, Ακπομ και άλλαξε όλη η εικόνα του αγώνα. Στο 77′ ο Ινγκασον που είχε προωθηθεί εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε. Στο 88′ ο Σάστρε βρέθηκε μόνος του έξω από την περιοχή και με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μέσα από τη γραμμή, για να γίνει έτσι το τελικό 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής: Αντρίς Τρεϊμανίς (Λετονία).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βιεϊρίνια (65′ Σίντκλεϊ), Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Κούρτιτς (81′ Σβαμπ), Τσιγγάρας (65′ Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Μουργκ (46′ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (65′ Ακπομ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Λούντκβιστ (41′ Βιτάλ) Αλεξανδρόπουλος (68′ Αγιούμπ), Παλάσιος (80′ Καρλίτος), Αϊτόρ (80′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (69′ Γκατσίνοβιτς).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα