Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΠΑΟΚ και Μίντιλαντ μετά το 1-0 στη Δανία

Και τώρα… Τούμπα

Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ μέσα στη Δανία, αλλά έχασε 1-0 από τη Μίντιλαντ και οι δυο τους έχουν πλέον «ανοιχτούς λογαριασμούς» για τη ρεβάνς της Τούμπας, με στόχο την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Η έκπληξη που επιφύλαξε ο Λουτσέσκου στην ενδεκάδα ήταν η χρησιμοποίηση του Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος είχε έξι αγώνες χωρίς λεπτό συμμετοχής, ενώ στην επίθεση έπαιξε ο Μιτρίτσα αντί του Μπίσεσβαρ, που έμεινε στον πάγκο. Αυτή η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί ο ΠΑΟΚ να αναπτυχθεί σωστά, γιατί ο Μιτρίτσα ήταν πολύ «λίγος».

Σα να μην έφτανε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βγει σωστά στην επίθεση, ήρθε και το γκολ της Μίντιλαντ (20’) έπειτα από ωραία πάσα του Εβάντερ στον προωθημένο Αντερσον που βγήκε πίσω από τον Σίντκλεϊ και πλάσαρε έξοχα τον Πασχαλάκη. Τα δεδομένα άλλαξαν μετά από αυτό το γκολ και θα έπρεπε να βγει στην επίθεση ο ΠΑΟΚ, που έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Τσιγγάρα (κεφαλιά άουτ, στο 43΄), αλλά ήταν εμφανής η απουσία ενός παίκτη στο κέντρο και μπροστά, που θα «ρυθμίζει την κυκλοφορία», και αυτός ήταν ο Μπίσεσβαρ, που μπήκε με το ξεκίνημα του β΄ μέρους και ενώ ο ΠΑΟΚ έχανε ήδη με 1-0.

Ο ΠΑΟΚ ήταν «ευάλωτος» πίσω, αν και ο Λουτσέσκου ρίσκαρε με τη χρησιμοποίηση Σοάρες, Ελ Καντουρί στο τελευταίο 10λεπτο, παίζοντας το τελευταίο του χαρτί για γκολ. Αυτό όμως δεν ήρθε και τώρα θα παίξει την πρόκριση στη ρεβάνς της Τούμπας.

Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον (Αγγλία).

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (Χένρικσεν): Ολαφσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Γ. Αντερσον, Ονιεντίκα, Εβάντερ (60’ Μαξ Μέγερ), Ντάιρ (60’ Παουλίνιο), Ισακσεν (69’ Τσαρλς), Μπρουμάδο (69’ Λιντ), Σίστο (82’ Μαρόνι).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Σίντκλεϊ (79’ Ελ Καντουρί), Ινγκασον, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Σβαμπ (69’ Βιεϊρίνια), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (79’ Σοάρες), Μιτρίτσα (46’ Μπίσεσβαρ), Ακπομ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα