Στοίχημα Champions League: Θέλει να αποδείξει ότι μπορεί η Τσέλσι

Σήμερα θα ξέρουμε δύο από τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον μεγαλύτερο διασυλλογικό τίτλο του κόσμου. Η κορυφή της Ευρώπης θα έρθει πιο κοντά για κάποια από τις Μπάγερν, Βιγιαρεάλ, Ρεάλ και Τσέλσι με αγορές μέσα από το κουπόνι της στοιχιμαν και με δυνατότητα για live.

Η μεν Μπάγερν δείχνει να είναι εγκλωβισμένη σε αγωνιστικά και κυρίως εξωαγωνιστικά προβλήματα. Με δεδομένο ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη, το Τσάμπιονς Λιγκ και η συνέχεια στον θεσμό ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να αποφύγει την εσωστρέφεια. Στον άλλο αγώνα της ημέρας, Ρεάλ και Τσέλσι θα διεκδικήσουν το άλλο εισιτήριο της ημέρας, με τους Μαδριλένους να βασίζονται στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και την μεγάλη νίκη με 1-3 στο Λονδίνο. Και τον τρόπο που έχουν για να φτάνουν στο τέλος του δρόμου.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήθελε απλώς τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Και τους πήρε με ακριβώς αυτόν τον τρόπο. Απλά. Άλλωστε και το μέγεθος του αντιπάλου της δεν θα μπορούσε να της προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. Η Χετάφε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» παρουσιάστηκε για να αμυνθεί όσο μπορούσε. Και μπόρεσε για 38’ λεπτά. Ο Κασεμίρο έκανε το 1-0 και εκεί ουσιαστικά τελείωσε ο αγώνας. Στο υπόλοιπο του αγώνα οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση για τον σημερινό αγώνα και η Χετάφε απλώς να τελειώσει ο αγώνας. Το τελικό 2-0 αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που έγινε στο χορτάρι.

Λογικά σήμερα η Ρεάλ δεν θα επιχειρήσει να μπει δυνατά στον αγώνα. Δεν έχει ανάγκη να «γυρίσει» κάποιο αποτέλεσμα. Απλώς να έχει τον έλεγχο και να χτυπήσει στην ανάγκη της Τσέλσι να πετύχει γκολ. Άλλωστε έχει τον παίκτη που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί. Ο Καρίμ Μπενζεμά ίσως είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτός που είναι έτοιμος να υπογράψει άλλη μια πρόκριση. Δεν θα αγωνιστούν οι Αζάρ, Ίσκο και Μιλιτάο.

Στατιστικά Στοιχήματος: Over 2.5 οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις της.

ΤΣΕΛΣΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δέχτηκε 7 γκολ σε δύο αγώνες. Απολογισμός που είναι υπερβολικός για κάθε ομάδα, πόσο μάλλον για κάποια με την άμυνα της Τσέλσι. Και ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι Λονδρέζοι έψαχναν για αντίδραση. Και αυτή ήρθε με το εκκωφαντικό 0-6 επί της Σαουθάμπτον. Μέχρι το μισάωρο το σκορ ήταν ήδη 0-4. Και σε πέντε λεπτά πέτυχαν άλλα δύο στο δεύτερο ημίχρονο γράφοντας το τελικό σκορ. Νίκη που της επέτρεψε να κρατήσει την 3η θέση και την απόσταση από την Τότεναμ.

Σήμερα βέβαια είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας. Δεν είναι απλώς η ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν είναι συγκρίσιμη με αυτήν της Σαουθάμπτον, αλλά και το γεγονός ότι η Τσέλσι θα πρέπει να ανατρέψει ένα αποτέλεσμα σε μια αφιλόξενη έδρα. Στο Λονδίνο η Τσέλσι δεν ήταν τόσο χειρότερη όσο το 1-3 μπορεί να δηλώνει. Απλώς έκανε λάθη και τα πλήρωσε. Κάτι που πρέπει να αποφύγει σήμερα. Δύσκολο πάντως κάποια στιγμή θα πρέπει να ρισκάρει. Δεν θα αγωνιστεί ο Αθπιλικουέτα, ενώ γνωστή είναι και η απουσία του Λουκάκου.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει οκτώ σερί νίκες εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οι Μαδριλένοι έρχονται με σημαντικό αβαντάζ και νικητήριο μομέντουμ εντός και εκτός στο πιο σημαντικό έως το επόμενο παιχνίδι της χρονιάς που θα τους δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά.Το να σκοράρουν οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικά πιθανό και άρα προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση. Αν όμως συνδυαστεί το G/G όπως στο 1ο αγώνα και με Over 2.5 γκολ, η απόδοση γίνεται σαφώς πιο ελκυστική. Με δεδομένο ότι η Τσέλσι θέλει να ανατρέψει αποτέλεσμα 2 γκολ, είναι λογικό να πάρει ρίσκα. Εναλλακτική πρόταση είναι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Μπενζεμά.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν συνολικά 3 ή περισσότερα γκολ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έπρεπε να φτάσει στο 82ο λεπτό και να κερδίσει πέναλτι για να κερδίσει την Άουσμπουργκ. Η φιλοξενούμενη έπαιξε πολύ δυνατά στην άμυνα φροντίζοντας να κλείσει τους διαδρόμους και να μην αφήσει κενά. Κάτι που δυσκόλεψε την αργή και προβλέψιμη Μπάγερν ακόμη παραπάνω. Και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να τις αξιοποιήσει, πέραν του πέναλτι που έκανε γκολ ο Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός στράικερ εκτός από τις λύσεις που έχει δώσει – και – στην φετινή σεζόν είναι παράλληλα μέρος του προγράμματος. Ο γερμανικός Τύπος κάνει λόγο για δύο στρατόπεδα. Στο ένα είναι οι παίκτες που έχουν υπογράψει τα συμβόλαια που θέλουν και αυτοί που έχουν προσφορές που δεν τους ικανοποιούν. Και η απόδοσή τους είναι αυτή που ίσως δημιουργεί την εικόνα αυτή της Μπάγερν. Χωρίς σοβαρές απουσίες η αποστολή της.

Στατιστικά Στοιχήματος Έχει δεχτεί γκολ σε έξι από τις δέκα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόλυτα δίκαιο το εντός έδρας 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Ήταν κάτι παραπάνω από προφανές ότι η Βιγιαρεάλ θα είχε το μυαλό της στην σημερινή αναμέτρηση. Και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Μπιλμπάο και προηγήθηκε με 0-1 στο ημίχρονο, ούσα καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ «θυμήθηκε» ότι εκτός από το σημερινό μεγάλο ραντεβού, χρειάζεται και βαθμούς στην LaLiga. Επιτέθηκε, ισοφάρισε και κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Και τώρα η Μπάγερν. Οι Βαυαροί φέτος δεν δείχνουν ότι είναι η ομάδα που καμία αντίπαλος δεν μπορεί να κοντράρει. Αντίθετα βγάζει πολλές αδυναμίες, κάτι που έχει πληρώσει. Ακόμη και αν έχει ξεσπάσματα, η πιο συνηθισμένη εικόνα της είναι μια απόλυτα γήινης ομάδας. Και στον αγώνα του πρώτου γύρου η Βιγιαρεάλ είδε που ακριβώς πρέπει να χτυπήσει. Δεν θα είναι στην αποστολή ο αμυντικός Μορένο.

Στατιστικά Στοιχήματος: Χωρίς ισοπαλία οι δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της(πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν περιμένουμε παιχνίδι έντασης ή ρυθμού. Η Βιγιαρεάλ θα επιχειρήσει να μην επιτρέψει στους Βαυαρούς να αποκτήσουν ρυθμό. Και γνωρίζει πολύ καλά πως θα το κάνει αυτό. Παρά την κακή εικόνα της Μπάγερν, μέσα στο Μόναχο εξακολουθεί να παραμένει φαβορί τόσο για την νίκη όσο και την πρόκριση. Αλλά όχι εύκολα και θεωρούμε όχι από νωρίς.

Να τελειώσει ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα