ΟΠΑΠ Game Time στον παλμό της Super League και της Premier League

Ο Γιάννης Χαραλαμπίδης και η Χαρά Δημητρίου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού σχολιάζουν τα μεγάλα παιχνίδια

Δυνατές αναμετρήσεις στα play off της Super League και στην Premier League περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Χαραλαμπίδη και την Χαρά Δημητρίου.

Ο προπονητής και η μεσοεπιθετικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού σχολιάζουν τον αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης της 6ης αγωνιστικής των play off της Super League και εξηγούν τα υπέρ και τα κατά των δύο αντιπάλων που θα αναμετρηθούν την Κυριακή στη «Λεωφόρο» (19:00).

Αναλύουν επίσης το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (21:00) καθώς και το μεγάλο παιχνίδι της Premier League, Νιούκαστλ-Λίβερπουλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ το Σάββατο (14:30).

Τέλος, μιλάνε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τις «πράσινες» και τους στόχους της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα