Σύνταξη στο Λιμάνι θα πάρει ο Ματιέ Βαλμπουενά

Ήταν γνωστό, έγινε και επίσημο! Ο «μαέστρος» Ματιέ Βαλμπουενά ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό έως το 2023. Άλλωστε, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπορεί να βαδίζει προς τα 38 του, όμως η ποιότητα και το πάθος του είναι τέτοια που και σε αυτή την ηλικία κάνει τη διαφορά, ακόμη και στις προπονήσεις.

Σαφώς και ο Γάλλος θα έχει πιο περιορισμένο ρόλο, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ένα πολύτιμο «όπλο» στη διάθεσή του, που μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες. Ο Βαλμπουενά μετρά 120 συμμετοχές, 14 γκολ και 39 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη, ενώ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2020, 2021, 2022) και ένα Κύπελλο (2020). Θυμίζουμε ότι προχθές έκλεισε και τυπικά και η παραμονή του Ελ Αραμπί.

Πλέον οι πρωταθλητές φουλάρουν για το θέμα του τεχνικού διευθυντή (Θουμπιθαρέτα ή κάποιος άλλος), καθώς και για την απόκτηση δεξιού μπακ και κυνηγού. Πρόθεση των διοικούντων της πειραϊκής ΠΑΕ είναι να κλείσουν σύντομα, ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία και να είναι διαθέσιμοι για τις μάχες με τη Μακάμπι Χάιφα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, δημοσιεύματα από τη Τσεχία έστελναν στο μεγάλο Λιμάνι τον ταλαντούχο επιθετικό της Σλάβια Πράγας Ντένις Αλίγιαγκιτς. Ο 19χρονος Τσέχος με καταγωγή από τη Βοσνία μπορεί να παίξει τόσο ως σέντερ φορ όσο και ως αριστερός εξτρέμ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει με 500.000 ευρώ.

Χ. ΔΑΝΤΣΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα