ΑΕΚ: Στις 30 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς – OPAP Arena»

Τα 19 χρόνια προσφυγιάς και αναμονής για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έφτασαν στο τέλος τους. Η «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena» είναι έτοιμη για να φιλοξενήσει την ομάδα της Ένωσης και τους φίλους της που αδημονούν.

Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιηθούν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η ΑΕΚ έχει διοργανώσει μια λαμπρή εκδήλωση για τα εγκαίνια του σπιτιού της, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από ένα γήπεδο, προκειμένου να τιμηθεί το παρελθόν της και να δοθεί το έναυσμα για ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον. Η έναρξη λειτουργίας της «Αγια-Σοφιάς – OPAP Arena» πήρε μια μικρή παράταση, προκειμένου να είναι όλα άψογα και αντί για τις 17 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Την 1η ή 2α Οκτωβρίου θα διεξαχθεί και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, καθώς θα υποδεχτεί τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα