Εβδομάδα εθνικών ομάδων με κρίσιμα παιχνίδια στο Nations League

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διακόπτονται αυτή την εβδομάδα για να διεξαχθούν οι 2 τελευταίες αγωνιστές των ομίλων του Nations League.

Πολλές είναι οι δυνατές αναμετρήσεις με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού σε αρκετούς ομίλους κρίνεται η πρώτη θέση.

Η Εθνική Ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του Nations League μετά τις 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στόχος της είναι να πετύχει 2 ακόμα νίκες, στα παιχνίδια με την Κύπρο στη Λάρνακα (Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, 21:45) και τη Βόρεια Ιρλανδία στη Ριζούπολη (Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, 21:45).

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια του Nations League.

Ο αγώνας Κύπρος-Ελλάδα παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Ουκρανία και Σκωτία διεκδικούν την πρώτη θέση

Την Τετάρτη γίνεται το πρώτο παιχνίδι του Nations League ανάμεσα στη Σκωτία και την Ουκρανία, ο οποίος είχε αναβληθεί τον Ιούνιο, επειδή οι δύο ομάδες έδωσαν αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ουκρανία κέρδισε με 1-3 στον ημιτελικό των play off στη Γλασκώβη, όμως στον τελικό ηττήθηκε με 1-0 από την Ουαλία στο Κάρντιφ.

Ο αγώνας της Τετάρτης είναι κρίσιμος στη μάχη για την πρώτη θέση και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Η Ουκρανία προηγείται στον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας με 7 βαθμούς και η Σκωτία την ακολουθεί με 6.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Σκωτία-Ουκρανία την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Την Πέμπτη το πρόγραμμα του Nations League περιλαμβάνει 10 αγώνες της πρώτης, της τρίτης και της τέταρτης κατηγορίας.

Ντέρμπι κορυφής Κροατία-Δανία στο Ζάγκρεμπ

Ξεχωρίζουν τα 4 παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας. Στον πρώτο όμιλο γίνεται στο Ζάγκρεμπ το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Κροατία και τη Δανία. Στο Παρίσι η Γαλλία υποδέχεται την Αυστρία.

Στη βαθμολογία προηγείται η Δανία με 9 βαθμούς και την ακολουθούν η Κροατία με 7, η Αυστρία με 4, ενώ ουραγός είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία με 2 πόντους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στους αγώνες Γαλλία-Αυστρία και Κροατία-Δανία την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Στον τέταρτο όμιλο, παίζουν το Βέλγιο με την Ουαλία στις Βρυξέλλες και η Πολωνία με την Ολλανδία στη Βαρσοβία.

Την πρώτη θέση διεκδικούν η Ολλανδία με 10 βαθμούς και το Βέλγιο με 7. Την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία προσπαθούν να αποφύγουν η Πολωνία με 4 βαθμούς και η Ουαλία με 1.

Και στα παιχνίδια Πολωνία-Ολλανδία και Βέλγιο-Ουαλία το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα