Ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες

Υποχρεωμένος αλλά και αποφασισμένος να πάρει τη νίκη απόψε (20.00 Cosmote Sport 1) επί του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ο Ολυμπιακός, στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Από τον Χάρη Δάντση

Στη μέχρι τώρα πορεία τους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χάσει επτά βαθμούς και δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Παρά τα προβλήματα που τους ταλανίζουν, υπάρχει πίστη στο πειραιώτικο στρατόπεδο πως η πολυπόθητη νίκη θα κατακτηθεί, δίχως να υποτιμούν τον «πληγωμένο» «Δικέφαλο του Βορρά». Σύμμαχος των πρωταθλητών είναι η προϊστορία, που τους θέλει να κερδίζουν τους «ασπρόμαυρους» τον μήνα Οκτώβριο, μετρώντας από το 2011 και μετά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Μάλιστα, στις δύο τελευταίες νίκες της ομάδας του Πειραιά στο Φάληρο δίχτυα βρήκε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

«Έχουμε βελτιωθεί. Αυτό φάνηκε και με τη Καραμπάχ, και φαίνεται γενικότερα. Εχουμε προοδεύσει και προχωρήσει, όμως έχουμε ακόμα πράγματα μπροστά μας. Με τον ΠΑΟΚ πρέπει να δείξουμε όμως το κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι, έτσι ώστε να πάρουμε το ματς» υποστήριξε ο Μίτσελ συμπληρώνοντας:

«Περιμένω ένα καυτό, απολαυστικό ντέρμπι με πάρα πολλή ένταση. Η ομάδα μου αυτό που πρέπει να κάνει είναι να παραμείνει συγκεντρωμένη στον στόχο της, στην τακτική που έχουμε και να μας χαρακτηρίζουν η υπομονή, η ηρεμία και η εξυπνάδα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αρέσκεται στις εκπλήξεις και κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του σχετικά με την ενδεκάδα που θα κατεβάσει. Με ενδιαφέρον αναμένεται και ποιον από τους Τζολάκη ή Πασχαλάκη θα χρησιμοποιήσει κάτω από την εστία, ενώ ανυπομονούν να ζήσουν την ατμόσφαιρα του ντέρμπι οι δύο μεγάλοι σταρ της ομάδας του Πειραιά, οι Χάμες και Μαρσέλο. Θυμίζουμε πως την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Λετονός Αντρις Τρεϊμάνις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα