ΟΠΑΠ Game Time: Ο Zeraw των Vegas στον παλμό του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σχολιάζει τις «μάχες» σε Super League και Premier League

Η τελευταία αγωνιστική των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Zeraw του μουσικού συγκροτήματος «Vegas».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μιλάει για το κυριακάτικο ντέρμπι της Super League, Ολυμπιακός-ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/11, στις 19:30) και εξηγεί ποια από τις δύο ομάδες έχει το προβάδισμα.

Δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι η αγαπημένη του ομάδα θα συνεχίσει το σερί των επιτυχιών και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (13/11, στις 21:30).

Ο Zeraw σχολιάζει ακόμα και τον αγώνα της Premier League, Γουλβς-Άρσεναλ (12/11, στις 21:45) και αφιερώνει στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα