Το γαλλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λοριάν-Μονακό με τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Νέο ενδιαφέρον έδωσε στο γαλλικό πρωτάθλημα η πρώτη ήττα της Παρί Ζεν Ζερμέν με 3-1 από τη Λανς. Η διαφορά τους μειώθηκε στους 4 βαθμούς. Η Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Ανζέ.

Το γαλλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα με τα 10 παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής τα οποία προσφέρονται με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Πολλές είναι οι ομάδες που διεκδικούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ανάμεσά τους η Λοριάν και η Μονακό οι οποίες συγκρούονται στην έδρα της πρώτης.

Ο αγώνας Λοριάν-Μονακό προσφέρεται με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Δυνατά παιχνίδια στα Κύπελλα Ελλάδας και Ιταλίας

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν σήμερα και οι αγώνες των Κυπέλλων Ελλάδας και Ιταλίας, του League Cup Αγγλίας και του Super Cup Ισπανίας.

Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Βόλος-Παναθηναϊκός (16:30), ΑΕΚ-Κηφισιά (19:00), Ατρόμητος-Ολυμπιακός (21:00), Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (21:00) και Μίλαν-Τορίνο (22:00).

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στο σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, , τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal.

Κάθε ημέρα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις σημερινές προσφορές:

  • Νότιγχαμ-Γουλβς: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Παρί Σεν Ζερμέν-Ανζέ: Να σκοράρει ο Ιγιέ Χουσνί – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 3-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Τρουά-Μαρσέιγ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μίλαν-Τορίνο: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια: Να σκοράρει ο Καρίμ Μπενζεμά – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα