Λίβερπουλ-Ρεάλ στο Champions League με αμέτρητες αγορές σε απίστευτες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης συναντήθηκαν πέρσι στον τελικό του Champions League στο Παρίσι. Με το γκολ του Βινίσιους Ζούνιορ και τις εκπληκτικές επεμβάσεις του Τιμπό Κουρτουά η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 1-0 και κατέκτησε για 14η φορά το τρόπαιο.

Απόψε βρίσκονται ξανά αντίπαλοι στη φάση των «16» του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι γίνεται στο Anfield και η ρεβάνς στις 15 Μαρτίου στο Bernabeu.

Αμέτρητες αγορές σε Super αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στο μεγάλο ντέρμπι του Champions League Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρία ακόμα παιχνίδια διεξάγονται για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σήμερα (22:00), εκτός από το ντέρμπι Λίβερπουλ-Ρεάλ, γίνεται και η αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι. Αύριο (22:00) παίζουν η Λειψία με την Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ με την Πόρτο.

Την Πέμπτη γίνονται οι αγώνες ρεβάνς των play off του Europa League και του Champions League. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα. Η πρόκριση είναι ανοιχτή μετά την ισοπαλία με 2-2 που έφεραν στην πρώτη αναμέτρησή τους στη Βαρκελώνη.

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Σηκώνεις εσύ την κούπα του PlayBall και διεκδικείς απίθανα δώρα*

 Συνεχίζεται και το PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Παίζεις PlayBall, κατακτάς την κορυφή της κατάταξης και διεκδικείς πλούσια δώρα*.

Με το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και άλλα πλούσια δώρα*.

Επίσης, κάθε μήνα μπορείς να διεκδικήσεις ένα iPhone 14.

Δημιουργείς τη δική σου Λίγκα και κερδίζεις απίθανα, super δώρα

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά Weber & κάθε μήνα μια τηλεόραση Samsung 55’.

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες. Δείτε τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται σήμερα:

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι: Να σκοράρει ο Τζιοβάνι Σιμεόνε – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ  – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Να σκοράρει ο Ντάργουιν Νούνιες – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με κεφαλιά – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Σουόνσι-Στόουκ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μίλγουολ-Μπέρνλι: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

 σχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα