Champions League, Super League και Κύπελλο Ελλάδας με τις πιο δυνατές αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν, Τότεναμ-Μίλαν, Ατρόμητος-ΑΕΚ και Λαμία-ΠΑΟΚ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Δύο ακόμα εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Champions League «σφραγίζονται» σήμερα.

Στις 22:00 αρχίζουν τα μεγάλα παιχνίδια Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ-Μίλαν. Η πρόκριση είναι ανοιχτή και στα 2 ζευγάρια. Στις πρώτες αναμετρήσεις επικράτησαν η Μπάγερν και η Μίλαν με το ίδιο σκορ 1-0.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι 2 ελληνικοί αγώνες. Στη Super Legaue, στις 17:30, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής που δεν είχε διεξαχθεί. Τη νίκη θέλει η ΑΕΚ για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Στο Κύπελλο Ελλάδας γίνεται σήμερα (19:00) ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ.

Αμέτρητες αγορές σε Super αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στους αγώνες του Champions League, της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Νέος μήνας, νέα ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής του PlayBall*

Συνεχίζεται και τoν Mάρτιο, το PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Κάθε μήνα μπορείς να διεκδικήσεις ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και άλλα πλούσια δώρα*.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

Euroleague: Στη Γαλλία με τη Μονακό ο Παναθηναϊκός

Στο μπάσκετ ολοκληρώνεται σήμερα η 27η αγωνιστική της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει (22:00) στη Γαλλία τη Μονακό. 

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια της Euroleague, μεταξύ άλλων, για τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, τους Over/Under πόντους του αγώνα, την πρώτη ελεύθερη βολή, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, την ομάδα και την μέθοδο του πρώτου πόντου, τον σκόρερ του πρώτου πόντου, τις over/under τεχνικές ποινές στον αγώνα, την ομάδα που θα ευστοχήσει στο πρώτο τρίποντο του αγώνα.

σχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα