Ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον γυναικείο αθλητισμό «σήμερα και κάθε μέρα»

Δυνατό μήνυμα από πέντε αθλήτριες για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

«Στήριξη κάθε μέρα». Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που στέλνουν πέντε αθλήτριες, οι οποίες έχουν στο πλευρό τους τον ΟΠΑΠ.

Η Εβίνα Μάλτση, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες που φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, η Κατερίνα Σωτηρίου, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, η Κορίνα Πολίτη, πρωταθλήτρια των 200 και 400 μέτρων και ΟΠΑΠ Champion, η Αθηνά Παπαφωτίου, βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού ΑΟ, και η Σοφία Κόγγουλη, παίκτρια της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, τονίζουν πως ο γυναικείος αθλητισμός χρειάζεται στήριξη κάθε μέρα και όχι μόνο μία φορά τον χρόνο, στις 8 Μαρτίου.

Το μήνυμά τους γίνεται πράξη μέσω του ΟΠΑΠ, ο οποίος στέκεται στο πλευρό του γυναικείου αθλητισμού «σήμερα και κάθε μέρα». Ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα, ως Χορηγός τους, τις Εθνικές Ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου Γυναικών, όλες τις γυναικείες ομάδες του Παναθηναϊκού ΑΟ, τις αθλήτριες του ΣΕΓΑΣ και τις ΟΠΑΠ Champions.

Δείτε το βίντεο:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα