Μαζική συμμετοχή από 19.000 δρομείς στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό τους με δράσεις και εκπλήξεις

Με τη συμμετοχή 19.000 δρομέων και σύνθημα «Από το πρώτο χιλιόμετρο, κάνουμε τη διαδρομή γιορτή» πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, ο 11ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, ήταν δυναμικά παρών για ακόμα μια χρονιά, στηρίζοντας τους δρομείς όλων των ηλικιών που βρέθηκαν στις αφετηρίες των αγώνων.

Ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. ΟΠΑΠ

Ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. ΟΠΑΠ

Η ομάδα κρουστών Quilombo δίνει ρυθμό στους δρομείς

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ξεκίνησε στις 9:00 με την εκκίνηση της διαδρομής των 21 χιλιομέτρων. Σειρά είχε, μισή ώρα αργότερα, ο αγώνας “Family Run”, στον οποίο, για πρώτη φορά εφέτος, συμμετείχαν ενήλικες δρομείς που έτρεξαν μαζί με τα παιδιά τους μια διαδρομή 800 μέτρων. Η δράση κορυφώθηκε στις 11:45, όταν ξεκίνησε ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων,  χορηγός του οποίου ήταν κι εφέτος ο ΟΠΑΠ.

Η ομάδα κρουστών Quilombo δίνει ρυθμό στους δρομείς

Το DJ set κατά μήκος της διαδρομής

Μαζική συμμετοχή από 19.000 δρομείς στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στους συμμετέχοντες σε όλο το μήκος της διαδρομής

Στο πλευρό όλων των δρομέων βρέθηκε ο ΟΠΑΠ, με πολλές δράσεις και εκπλήξεις από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Ο Chief Product Officer του ΟΠΑΠ Φώτης Ζησιμόπουλος και ο 2ος νικητής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 5 χλμ. Παναγιώτης Πετρουλάκης

O Public & Media Relations Director του ΟΠΑΠ, Μανώλης Σταυρουλάκης, και η 2η νικήτρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των 5 χλμ. Μελίσσα Αναστασάκη

Ο Head of Sponsorships του ΟΠΑΠ, Θανάσης Μπασδέκης, βραβεύει τη 2η νικήτρια του Ημιμαραθωνίου Βασιλική Κωνσταντινοπούλου

Πριν την έναρξη των αγώνων, η ΟΠΑΠ Running Team και πολλοί άλλοι δρομείς έκαναν την απαραίτητη προθέρμανση υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου γυμναστή στην ειδική “warm up area” του ΟΠΑΠ, στην Πλατεία Συντάγματος. Κατά μήκος της διαδρομής, η ομάδα κρουστών Quilombo έδινε ρυθμό στους αθλητές ενώ, λίγο πριν φτάσουν στον τερματισμό, τους εμψύχωνε η μουσική από το dj set, που βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου.

Η προθέρμανση της ΟΠΑΠ Running Team

Η προθέρμανση της ΟΠΑΠ Running Team

Η ΟΠΑΠ Running Team

Ανάμεσα στους 19.000 δρομείς του εφετινού Ημιμαραθωνίου ήταν και η Πρωταθλήτρια των 200 & 400 μέτρων και ΟΠΑΠ Champion, Κορίνα Πολίτη, η οποία περιγράφει πώς έζησε το μεγάλο δρομικό γεγονός:

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα