Παρελθόν ο Μίτσελ! Παραιτήθηκε ο Ισπανός κόουτς μετά το 2-2 με τον Αρη

Με Ανιγκό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το «κύκνειο άσμα» του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού αποτέλεσε ο προχθεσινός αγώνας με τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

  • Από τον Χάρη Δάντση

Ο Ισπανός τεχνικός βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής μετά την ισοπαλία (2-2) ενάντια στους Θεσσαλονικείς, ακούγοντας αποδοκιμασίες από την εξέδρα, ενώ οι οργανωμένοι της Θύρας 7 τον προέτρεψαν να «γυρίσει σπίτι του».

Το κλίμα ήταν βαρύ κι ασήκωτο χθες στου Ρέντη, με τον 60χρονο Μαδριλένο κόουτς να είναι σαφέστατα επηρεασμένος απ’ όλα αυτά. Σε τέτοιο βαθμό, που υπέβαλε την παραίτησή του στα στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ. Μάλιστα, ήταν ανένδοτος και επέμεινε στην απόφασή του, δίχως δεύτερη κουβέντα, οπότε αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

Παραίτηση

«Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφασή μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον σύλλογο για τη συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της» ήταν η δήλωση του Μίτσελ στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού, ο οποίος στη δεύτερη θητεία του στο μεγάλο Λιμάνι μέτρησε 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες, εκ των οποίων οι δύο στην Ευρώπη, σε 32 αναμετρήσεις. Θυμίζουμε πως είναι ο δεύτερος προπονητής που αποχωρεί ύστερα από ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Αρη. Είχε προηγηθεί η φυγή του Κάρλος Κορμπεράν αμέσως μετά την ήττα (2-1) στο «Κλ. Βικελίδης», στις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Πλέον το τιμόνι αναλαμβάνει προσωρινά ο τεχνικός διευθυντής Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος έχει προπονητική εμπειρία (Μαρσέιγ, Λεβαδειακός, Πανιώνιος μεταξύ άλλων) και θα καθοδηγήσει την ομάδα του Πειραιά στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα