Αγχώθηκε, αλλά τελικά τα κατάφερε η ΑΕΚ και κέρδισε τον μαχητικό Αρη

Στο ρετιρέ με τριάρα

Η «Ενωση» άρχισε εντυπωσιακά το ματς και μόλις στο 2′ απείλησε με τον Αραούχο. Ομως ο Αρης με δύο τελικές μέσα στην περιοχή με τον Νταρίντα απείλησε και μάλιστα σοβαρά την εστία του Αθανασιάδη.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Από εκεί και πέρα, έγινε ανοιχτό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Αρη να γίνεται απειλητικός μέσω αντεπιθέσεων. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στο 29′, όταν ο Γιακούμπ Μπράμπετς τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Κούστα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και στη θέση του πέρασε ο Ενκουλού.

Στο 35′ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία (1-0). Ο Ελίασον τσίμπησε την μπάλα προ του Ετέμπο και ανατράπηκε. Ο Διαμαντόπουλος έδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Γκαρσία εκτέλεσε άψογα. Ο Αρης έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 45′. Ο Πάλμα δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Ο Ιτούρμπε πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Στην επανάληψη το ματς ήταν ακόμα πιο δυνατό. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις και στο 67′ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ενκουλού στην περιοχή, ωστόσο με τη βοήθεια του VAR ο Διαμαντόπουλος είδε πως έχει προηγηθεί φάουλ στον Πάλμα και έτσι πήρε πίσω την αρχική απόφασή του, δίνοντας φάουλ υπέρ του Αρη. Στο 82′ η ΑΕΚ πήρε αυτό που δικαιούταν. Ο Τσούμπερ πήρε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής και με απίθανο σουτ και με τη συμβολή του δοκαριού την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με δεύτερο προσωπικό γκολ ο Ελβετός, διαμορφώνοντας το 3-1 στο 90’+5′.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (76′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (61′ Πινέδα), Ελίασον (61′ Φερνάντες), Αραούχο (61′ Τσούμπερ), Γκαρσία 90’+7′ (Μοχαμαντί).

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά (81′ Χριστοδουλόπουλος), Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς (29′ Ενκουλού), Ετέμπο (46′ Ντουκουρέ), Νταμπί, Νταρίντα, Πάλμα (81′ Μαζικού), Ιτούρμπε (61′ Οντουμπάτζο), Καμάτσο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα