Λόγω Covid χάσαμε το πρωτάθλημα!

Απίστευτες δικαιολογίες Αλαφούζου. Κατηγορεί την ΑΕΚ για διασπορά του ιού στην ομάδα του

Φουλ επίθεση στην ΕΠΟ, στον Μπένετ αλλά και στην ΑΕΚ έκανε σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος φυσικά αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν. Οπως ξεκαθάρισε ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, τα πλάνα έχουν ουσιαστικά καταστρωθεί από τον Ιανουάριο και στόχος είναι να μην υπάρξει φέτος η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε πέρυσι, η οποία οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.

Συγκεκριμένα, ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχουν έρθει στο «Τριφύλλι» 3-4 παίκτες, οι οποίοι θα αποτελούν και τις πιο σημαντικές μεταγραφές της ομάδας και θα προορίζονται για βασικοί, έχοντας άκρως κομβικό ρόλο στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ετσι ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει την προετοιμασία του έχοντας όλα τα βασικά του «χαρτιά» και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε κάποιες ακόμα ενισχυτικές κινήσεις, οι οποίες θα δώσουν επιπλέον βάθος στο ρόστερ.

«Δεν υπάρχει πρωτόκολλο»

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε: «Δυστυχώς όταν παίξαμε με την ΑΕΚ, 3-4 παίκτες της είχαν Covid. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο, αλλά θα έπρεπε η ΑΕΚ να μας ενημερώσει ότι υπάρχουν συμπτώματα.

Κολλήσαμε Covid, χωρίς να το γνωρίζουμε. Είμαστε η μόνη ομάδα που κάνει κάθε ημέρα PCR τεστ και γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε απομονώσει έγκαιρα κρούσματα. Την Κυριακή είχαμε 16 συμπτώματα. Οταν ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας το πρόβλημα, ενημερώσαμε τη Super League. Κι ενώ συζητούσαμε για Τετάρτη και πιθανόν να μας πρότειναν την Τρίτη, ήρθαν και μας είπαν ότι θα παίξουμε Δευτέρα. Υπήρξε μια παρασκηνιακή συμφωνία μεταξύ των ομάδων των playoffs.

Χωρίς να επικοινωνήσει κανείς μαζί μας». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επαγγελματική διαιτησία: «Εχει πεθάνει αυτή τη συζήτηση, ελπίζω να αναστηθεί. Η ΕΠΟ είναι βαριά άρρωστη. Ο τρόπος που επιλέγεται ο πρόεδρος από τις ΕΠΣ είναι απαράδεκτος. Οι επαγγελματικές ομάδες δίνουν τα πάντα για να υπάρχουν. Η επιβίωσή τους, από τη μεγαλύτερη μέχρι τη μικρότερη ομάδα, είναι δύσκολη και δίνουμε μάχη». Για τον Μπαλτάκο και τον Μπένετ, είπε: «Ο κ. Μπαλτάκος ήταν Παναθηναϊκός, δεν μπορώ να πιστέψω πώς είναι ακόμη με τη συμπεριφορά του. Εκείνος με τον κ. Μπένετ δημιούργησαν αυτές τις συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία κυβερνητική διάθεση να κάνει το παραμικρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανένας πολιτικός δεν αναφέρθηκε στη διαφθορά. Εμείς θα πολεμήσουμε με όλα τα μέσα, με κάθε τρόπο, για να μην έχουμε τα φαινόμενα τα φετινά. Θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να το περιορίσουμε».

Τέλος, για το… αύριο των «πρασίνων» τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν χρέη, έχουν πληρωθεί υποχρεώσεις 120.000.000 ευρώ. Μιλάμε για μεγάλη προσπάθεια, πάρα πολύ αιματηρή. Ηταν σαν να έχω το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη. Τώρα δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε κανέναν ποδοσφαιριστή, μάνατζερ και σε καμία ομάδα. Είναι όλα τακτοποιημένα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα