O τελικός του Champions League με τον Μελέτη Ηλία στο ΟΠΑΠ Game Time

Τι λέει ο δημοφιλής ηθοποιός για τη Μάντσεστερ Σίτι, την Ίντερ και τον Γκουαρδιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ δίνουν μάχη για την κορυφή της Ευρώπης το Σάββατο, στην Κωνσταντινούπολη, στον τελικό του Champions League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Μελέτη Ηλία. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολιάζει το μεγάλο παιχνίδι που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ (22:00).

Μιλάει για τη Μάντσεστερ Σίτι που κυνηγάει το πρώτο Champions League της ιστορίας της και την Ίντερ που διεκδικεί το 4ο ευρωπαϊκό της πρωτάθλημα. Αναφέρεται ακόμα στον διακαή πόθο του Πεπ Γκουαρδιόλα για να κατακτήσει με τους «πολίτες» το βαρύτιμο τρόπαιο και τις επιδόσεις του βαρύ πυροβολικού τους, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ, αναφέρεται στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του να κατακτήσει εφέτος το νταμπλ και στην ώθηση που της έδωσε η OPAP Arena.

Δείτε το βίντεο:

 

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα