Σήκωσε άγκυρα!

Χώρισαν οι δρόμοι Σλούκα – Ολυμπιακού. Αιχμές του διεθνούς γκαρντ για τον Μπαρτζώκα

Οπως το 2015, έτσι και τώρα ο Κώστας Σλούκας αποφάσισε να σηκώσει άγκυρα από το μεγάλο λιμάνι με (πιθανότερο) προορισμό τη Φενερμπαχτσέ. Ο διεθνής γκαρντ απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού, αφήνοντας αιχμές -δίχως να αναφέρει το όνομά του- για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

  • Από τον Χάρη Δάντση

Η πρόταση που είχαν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» διοικούντες στον 33χρονο ήταν για 2+1 χρόνια και ξεπερνούσε συνολικά τα 4.500.000 ευρώ, αλλά το θέμα, όπως είχε συζητηθεί εκτενώς στο ραντεβού της περασμένης Δευτέρας, ήταν αγωνιστικό και όχι οικονομικό.

Ο παίκτης ήθελε αναβαθμισμένο ρόλο, θεωρώντας λανθασμένη τη διαχείρισή του από τον προπονητή. Το γυαλί ανάμεσα σε Σλούκα και Μπαρτζώκα είχε ραγίσει στο τέλος της σεζόν, το οποίο δεν μπόρεσαν να κολλήσουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στη συνάντησή τους, που κράτησε περισσότερες από 4 ώρες, στα γραφεία της Arcadia.

Διότι ο έμπειρος άσος δεν αρκούνταν μόνο στο ότι ο κόουτς τον υπολογίζει για τον βασικό κορμό και ήλπιζε πως ο Ελληνας τεχνικός θα έβαζε… νερό στο κρασί του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, κι έτσι οι διοικούντες του πειραϊκού συλλόγου εισέπραξαν αρνητική απάντηση από τον Σλούκα, ο οποίος στο «αντίο» του ύστερα από μια τριετία εξέφρασε την πικρία του.

«Οι δρόμοι μας χωρίζουν»

Το μήνυμά του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι δρόμοι μας με τον Ολυμπιακό χωρίζουν. Ο απεριόριστος σεβασμός μου προς τους αδελφούς Αγγελόπουλους δεν επιβλήθηκε. Εμπνεύστηκε. Για αυτό αναζητούσαμε επί τόσες ώρες στην πρόσφατη συνάντηση μια λύση. Είχαμε τον ίδιο στόχο στην ομάδα όλοι κι έτσι προχωρήσαμε, πετύχαμε, γιατί είτε χάναμε είτε κερδίζαμε πάντα το κάναμε μαζί. Από την εξέλιξη των γεγονότων νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους.

Ωστόσο, μια πικρία στο φινάλε δεν αλλάζει τρία υπέροχα χρόνια. Φεύγω γεμάτος και με ήσυχη συνείδηση ότι έκανα αυτό που μπορούσα, και κάτι παραπάνω, τιμώντας τη φανέλα, παλεύοντας με τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και τη διοίκηση, που με εμπιστεύθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για τον οργανισμό. Ελπίζω να ανταπέδωσα στον βαθμό που μπορούσα».

Πλέον, ως ελεύθερος, ο περιζήτητος Σλούκας φέρεται ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη Φενέρ, από την οποία ο Ολυμπιακός ευελπιστεί να αποδεσμευτεί ο Τάιλερ Ντόρσεϊ προκειμένου να τον κάνει δικό του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα