Η Stoiximan δημιουργεί την ομάδα «Wheels of Change» και αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Για πρώτη φορά φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Άτομα με Αναπηρία θα τρέξουν σε ομάδες μαζί με τους συνοδούς τους, καθώς η Stoiximan, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Τρέξε Μαζί μου» δημιουργεί την ομάδα Stoiximan Wheels of Change. Κάθε ομάδα θα απαρτίζεται από ένα Άτομο με Αναπηρία και έναν -τουλάχιστον- συνοδό, με τη Stoiximan, η οποία φροντίζει για την ενεργή συμμετοχή των ΑμεΑ και των συνοδών τους στον εμβληματικό αυτό αγώνα, να τους δίνει την ανεπανάληπτη ευκαιρία να ζήσουν μαζί μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία.

Ο φετινός αγώνας αποτελεί την αφετηρία της συγκεκριμένης ενέργειας της Stoiximan, μέσω της οποίας παρέχει ειδικά αμαξίδια σε Ανθρώπους με Αναπηρία και δωρεάν προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτος με εξειδικευμένο προσωπικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα προσκαλεί όλους εμάς να δηλώσουμε συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας Iroes.gr και να τρέξουμε μαζί τους ως συνοδοί στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις προπονήσεις, αλλά και σε όλους τους αγώνες που θα συμμετέχει η Ομάδα Stoiximan Wheels of Change.

Η ΑΜΚΕ «Τρέξε Μαζί μου» δημιουργήθηκε πριν από 10 χρόνια, όταν συμμετείχαν για πρώτη φορά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας Άτομα με Αναπηρία με ειδικά κατασκευασμένα αγωνιστικά αμαξίδια, με σκοπό την συμπερίληψη των Ανθρώπων με Αναπηρία, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κόσμου στα αθλητικά δρόμενα, αλλά και σε άλλες δράσεις.

Από την πλευρά της, η Stoiximan στηρίζει τον αθλητισμό από την αρχή της λειτουργίας της και με την συγκεκριμένη προσπάθεια και μέσω της δράσης Stoiximan Wheels of Change προάγει την αποδοχή, τον σεβασμό και την κοινωνική ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία. Με το κεντρικό μήνυμα της ενέργειας «Αυτή η ομάδα αλλάζει τα πάντα», η Stoiximan τονίζει ότι ο κύριος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η αλλαγή – η αλλαγή του τρόπου που βλέπουμε τον Μαραθώνιο, αλλά και ολόκληρο τον αθλητισμό. Και το σημαντικότερο είναι πως δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους συμμετέχοντες, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία.

Γιατί, σε αυτόν τον αγώνα τρέχουμε όλοι για όλους, γιορτάζοντας τη δύναμη της ενότητας και της αλληλοϋποστήριξης. Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς αποκλεισμούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα