Ο ΠΑΟΚ σκόρπισε με 4-0 τη Χαρτς στην Τούμπα και μπήκε στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ

Πάρτι πρόκρισης!

Ενας ΠΑΟΚ «να τον πιεις στο ποτήρι»! Από τα πρώτα λεπτά έκλεισε τη Χαρτς στα καρέ της και της έδωσε να καταλάβει ότι στην Τούμπα δεν μπορούσε να γλιτώσει από αυτόν τον εντυπωσιακό ρυθμό που είχαν οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» και τη συνέτριψε με 4-0, περνώντας πανηγυρικά στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

  • Από τον Νίκο Πετρουλάκη

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε τι θα γίνει, με το δυνατό αριστερό σουτ (13′) του Βιεϊρίνια, που βρήκε στο δοκάρι. Μπορεί ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να ήταν άτυχος, αλλά από εκείνο το σημείο άρχισε το επιθετικό κρεσέντο του «Δικεφάλου του Βορρά». Το 1-0 έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάισον και ενώ ο Κωνσταντέλιας μπήκε στη φάση για να ξεγελάσει τον γκολκίπερ Κλαρκ, ο οποίος έμεινε «στήλη άλατος», όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του (16′).

Η Τούμπα πήρε φωτιά και το «Μη σταματάς, Δικέφαλε» δονούσε την ατμόσφαιρα, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν τα κέφια των οπαδών της ομάδας, αφού στο 23′ από σέντρα του Ζίφκοβιτς και κεφαλιά-πάσα του Σβαμπ ο Μπράντον, με καταπληκτική ενέργεια και γυριστό σουτ, άφησε και πάλι «άγαλμα» τον Κλαρκ και έστειλε την μπάλα δεύτερη φορά στα δίχτυα της εστίας της Χαρτς για το 2-0.

Το τρίτο γκολ ήρθε από τον «μάγο» Κωνσταντέλια, ο οποίος πλάσαρε έξοχα τον Κλαρκ από σέντρα του Ζίφκοβιτς (57’) και στο 71’ έγινε το 4-0 με τον Τάισον, σε καταπληκτική αντεπίθεση, που πρέπει να διδάσκεται σε ποδοσφαιρικό σεμινάριο.

Διαιτητής: Γκιγιέρμο Κουάντρα (Ισπανία).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Εκονγκ, Βιεϊρίνια (64′ Κεντζιόρα), Σβαμπ, Τσιγγάρας (64′ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Ζίφκοβιτς (82′ Βρακάς), Τάισον (74′ Μουργκ), Μπράντον (74′ Τζίμας).

ΧΑΡΤΣ (Φρανκ Μακ Αβόι): Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς (58′ Ταγκάβα), Ατκινσον (82′ Οφιά), Ντέβλιν (90+1′ Χάλινταϊ), Μπόις, Κίνγκσλεϊ (66′ Ντένχολμ), Κοχρέιν, Βάργκας, Σάνκλαντ (65′ Λόρι).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα