Στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ η Ανθή Παπακώστα

Το αξίζει και με το παραπάνω!

Μέλος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι από χθες η Ανθή Παπακώστα (κεντρική φωτό). Με ποστάρισμά της στο Instagram η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ έγραψε σχετικά: «Από σήμερα μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ τιμή και συγκίνηση! Ελάχιστα τα όσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μπορώ να πω!»

Η Ανθή Παπακώστα γεννήθηκε στην Αθήνα. Εχει προσφυγική καταγωγή και συγκεκριμένα από την Ανατολική Θράκη. Με σπουδές στη Διοίκηση και στις Δημόσιες Σχέσεις, εργάζεται ως διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων στην ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2005. Εχει διατελέσει αντιδήμαρχος στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και πρόεδρος του στεγαστικού προγράμματος Εστία για πρόσφυγες, αλλά και της δημοτικής επιτροπής για την ισότητα των φύλων.

Ήταν γραμματέας τόσο της κοινής επιτροπής παρακολούθησης του έργου της κατασκευής όσο και της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής των προμηθειών για την ολοκλήρωση του έργου του γηπέδου της ΑΕΚ. Τον Δεκέμβριο του 2023 ορίστηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα