Παραιτήθηκε από την προεδρία της Σούπερ Λιγκ ο Μαρινάκης, πριν συζητηθεί η πρόταση μομφής

Εφυγε πριν τον… φύγουν

Αλλαγή σελίδας στη Σούπερ Λιγκ! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της διοργανώτριας αρχής, μετά την πρόθεση κατάθεσης μομφής εναντίον του από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστή την απόφασή του μέσω επιστολής που διαβάστηκε παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου.

Στην επιστολή του ο Μαρινάκης καταδίκασε τα επεισόδια που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, έκανε απολογισμό της θητείας του, ενώ κλείνοντας άφησε αιχμές: «Βλέπω με λύπη μου ότι κάποιοι θεωρούν πως δεν πρέπει να πάμε μπροστά και δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να ασχοληθώ σε θεσμικό ρόλο για το ποδόσφαιρο όπως το θέλουν κάποιοι και όχι όπως εγώ το οραματίζομαι. Δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να συνεχίσω να ασχολούμαι διοικητικά με τον συνεταιρισμό, από τη στιγμή που ο λόγος κάποιων στο συμβούλιο δε συνάδει με τις πράξεις τους».

Η αντιπρόεδρος και διευθύνουσα πρόεδρος του Ατρομήτου Κάτια Κοξένογλου αναλαμβάνει την προεδρία (για πρώτη φορά γυναίκα) έως ότου εκλεγεί νέος πρόεδρος (υπήρξε διάψευση για τον Ηλία Πουρσανίδη).

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ

Παρελθόν αποτελεί και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καθώς ομόφωνα αποφασίστηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Αγγλο, που είχε το πόστο του συμβούλου σε θέματα διαιτησίας και του εκπαιδευτή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν συμμετείχε στη διαδικασία. Επίσης, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση μεταφέρθηκε στα μέλη του Δ.Σ. από τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ αίτημα των διαιτητών περί συνάντησης με τη νέα διοίκηση του συνεταιρισμού, το οποίο έγινε αποδεκτό, ενώ έγινε εκτενής συζήτηση όσον αφορά την απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. Το διοικητικό συμβούλιο διατύπωσε την αντίθεσή του με την εν λόγω απόφαση και θα επανεξετάσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίασή του, μετά την εκλογή του νέου προέδρου.

Τέλος, ομόφωνα εγκρίθηκε το πρόγραμμα από τη 14η έως τη 18η αγωνιστική. Η δράση θα ξεκινήσει -αν δεν υπάρξει κώλυμα με τους διαιτητές- το Σάββατο, με το Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα (17.30). Την Κυριακή θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Αρης – ΟΦΗ (15.00), Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (17.30), Λαμία – Βόλος (19.30) και Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (20.30), ενώ τη Δευτέρα θα παίξουν Παναιτωλικός – ΑΕΚ (17.00) και Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός (18.00).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα